Hz Zulkarneyn,Hz Hızır, Oguz Kagan, Fatih Sultan Mehmet olabilir. Hz Zulkarneyn iki zamanın sahibi anlamına geliyor ve Allah ona büyük güçler veriyor. Uzayda seyehat yapabildiği düşünülüyor ve yecuc mecuc e set çekiyor. Hz Hızır in ise boyutlar arasında yetkisi olduğu düşünülüyor. Oguz Kagan da olağanüstü özelliklere sahip ve Zulkarneyn olabilir diye düşünülüyor. Tanışmak isteriz evet ama onlarla tanışmak konuşmak için layık mıyız ? Ben şuan ki halimle çıksam Zulkarneynin karşısına uzayla ilgili önemli ne sorabilirim? Hızır as a boyutlarla ilgili nasıl sorular sorabilirim ? Fatih Sultan Mehmetle modelleme matematik sanat konuşabilir miyim ? Oguz Kagan ile sefere çıkabilir miyim ? Tanışmak evet isterim ama onların yolundan gitmeyi daha çok isterim. Zulkarneyn gibi özel yeteneklerim olmasada Allah bana akıl verdi ve ben bunu elimden geldiğince kullanmalı gelismeliyim. Yani böyle fazla mı konuştum acabaSiz kiminle tanışmaktan isterdiniz? Ben en çok Mustafa Kemal Atatürk ve Ahmet Kaya sonra Adile Naşit, Kemal Sunal ve Münir Özkul ile tanışmak isterdim. ?
Atatürk ankette olmamış çünkü seçenek bırakmamışsın bize . Atatürk'ü saymazsak Tolstoy ile tanışmak isterdim.Siz kiminle tanışmaktan isterdiniz? Ben en çok Mustafa Kemal Atatürk ve Ahmet Kaya sonra Adile Naşit, Kemal Sunal ve Münir Özkul ile tanışmak isterdim. ?
Atatürk'ü ve Diğer (Yorumlarda Belirt!) seçeneğini seçebilirsiniz.Atatürk ankette olmamış çünkü seçenek bırakmamışsın bize . Atatürk'ü saymazsak Tolstoy ile tanışmak isterdim.
Mantıklı.Nikola Tesla ile tanışmak isterdim.
Vay canına! ?Nikola Tesla ile tanışmak isterdim.
Bir insan ne kadar itici olabiliyorsa o kadar iticisin. Yazdıklarını kontrol etmeyi düşünür müsün bir ara?Havva ile ? Adem de kimmiş?
Havva için itici olmaya değer ?Bir insan ne kadar itici olabiliyorsa o kadar iticisin. Yazdıklarını kontrol etmeyi düşünür müsün bir ara?
Adminim o kim öyle? ?
Söylersem anlamı kalmaz. Ben de gizli.Adminim o kim öyle? ?
Bilmiyor musun?Adminim o kim öyle? ?
Lana Del Rey? ? Öyleyse çok şaşırırım
Bence gizli dediğine göre o olduğunu sanmıyorum. Ama olabilirde.Lana Del Rey? ? Öyleyse çok şaşırırım
Dünya hayatında kimle tanışmak istersin?Cennette peygamberler ile tanışmak isterim.
Recep Tayyip Erdoğan. Şuan ufak bir işim var o bitsinde uyuyayım onu düşünüyorum. Kimseyle tanışmayı düşünemiyorum şu durumda.Dünya hayatında kimle tanışmak istersin?