Siyasi Konular Yasaklansın Mı?

Siyasi Konular Yasaklansın Mı?

• Evet Yasaklansın

Kullanılan: 111 64.2%
  • Hayır Yasaklanmasın

Kullanılan: 62 35.8%

• Kullanılan toplam oy
    173
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Merhaba arkadaşlar, forumumuzda siyasi konuları yasaklamayı düşünüyoruz, sizler ne dersiniz?

Anketin sonucuna göre "Gündem" bölümümüz devam edecek, sadece siyasi içerikli konular artık olmayacak.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Evet, evet, evet.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yasaklansın...

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Benim için Farketmez Ama Yasaklanması iyi olur bazı arkadaşlar Forumun huzuru bozmak için Aramızda Fitne tohumları ekmek için uğraşıyor

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Modların dışındaki oyları bekliyoruz. :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
SDN bravo:)Artık bize danışıyorsunuz.

Evet diyorum.Ancak siyaset dışı konulara alenen siyasi yorumlar yapanlara gereken ceza verilmeli diye öneride bulunuyorum.
O zaman yorm yapmadan iki defa düşünecektir herkes.Hatta siyaset bölümü kalkar ve siyasi yorum yapanlara yaptırım uygulanırsa mod onayına da gerek kalmayacağını ve sıcağı sıcağına gündemi konuşabileceğimizi ümit ediyorum

Saygılar efenim:)

cevap evet yasaklansın

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ban göre yasaklansada olur yasaklanmasada.ama onlarda olmasa bu sitede ne konuşulacak.teknolojık içeriği yüzde yüz olan bir site değil.isim vermek istemıyorum ama sürekli videolu ıncelem yenı çıkan ürünler hakkında bilgilendirme vs gibi şeyler o dediğim siteler gibi burda yok.ne konuşucaz şiir mi okuycaz birbirimize her dakka:D

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bence spor da yasaklanmalı. yok fenerbahçeydi yok galatasaraydı falan olmuyo yani bazen çok abartıyorlar

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
aslında fark etmez ama birinci sorum madem yasaklıcakdınız neden açtınız açtınız neden kapatıyosunuz diiyiceksinizki adam gibi konuşamıyosunz ozaman haklısınız derim
cevabım ne evet ne hayır yani eger insan gibi konuşulsa bir forumda siyaset olmasında bi sakınca yok artı birde siyaset yasaklandığı gibi din bölümüde gözden çıkıcak sanırım
sebep sadece tartışmalarsa gereksiz bazı konulardaada tartışmalar çıkabiliyo
ayrıca çözüm başlığı kaldırmaktan gecmiyoki gündem dışı bölümünde paylaşılan bi konu dönüp dolaşıp siyasete dine ırka mezhebe dayanabiliyo buna ne yapıcaksınız
tek çözüm sadece başlıklar açılmadanönce denetleyip ona göre açtırmak yada açtırmamak olsa gerek ki dediğm gibi son derece normal bi konudan bile provakatif insanlar yüzünden olmadık yerelere gidilebiliyo
yasakcı zihniyete girmiyomu ayrıca bu düşünce size danışıyoruz ya diyiceksiniz ama yeterli değil

ktohan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Siyaset hoş değil teknoloji sitesinde.Hem bazıları solcu sağcı diye değerlendirilebiliyor siyasi yorumlarda.Moderatörlere de büyük eziyet bu konular.E kimseye faydası yoksa atın gitsin:wink:

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Siyaset hayatımızdaki bir olgu bir gerçek değil mi?

Tartışmalardan dolayı yasaklanacaksa spor bölümü de yasaklansın!!!!

Önemli olan tartışmalar değil tartışmalarda kullanılan üslup...

Zaten hakaret eden hangi başlıkta hakaret etse cezalandırılır...

Siyasi konular görmek istemeyen için bir başlıktan ibaret kalır...
açıp bakmaz ise görmez...

Yani burda Adı Bilinmeyen Kızlar diye bir başlık var...
Dindar arkadaşlarımız hassasiyeti olan arkadaşlarımız o başlığa girmiyorlar...
Onlar için forumda öyle bir başlık yok...

Hepimiz için forumda girmediğimiz bakmadığımz başlıklar yok mu?

Siyaset istemeyen siyasi konuların döndüğü başlıklara bakmasın...

Bu arada yine tartışma meselesine geleyim...
Uzun zamandır forum kullanıyorum...
Sadece SDN de değil bir çok forumda bulundum...

Sİyasi başlık altında bir birine hakaret eden üyelerin başka başlıklar altında birbirlerinden alıntı yaparak gülüp eğlendiklerini bir birlerini desteklediklerini gördüm...

Demek istediğim siyasi başlıklarda yapılan tartışmalar o başlıkların içinde kalıyor... diğer başlıklara sıçramıyor...

Bu tartışmaları ve konuları abartmanın bir anlamı yok...

Sonuçta internet özgürlüktür sloganını hepimiz biliyoruz...

Türkiye Cumhuriyeti Yasaları içinde serbest olan herşeyin burada da serbest olmasından yanayım ben...

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Bu ülkede Kamer Genç gibi (v.s. daha bir sürü var da ilk o aklıma geldi) bir şahsın bile siyasi görüşlerini söyleyip ifade ettiği bir ortamda, bir Türk Genci olarak neden siyasi görüşümü belirtemiyeyim ??
Tabiki Hayır'

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
bence spor da yasaklanmalı. yok fenerbahçeydi yok galatasaraydı falan olmuyo yani bazen çok abartıyorlar

Katılıyorum. Yasaklanacaksa Spor, Din Kültürü ve Magazin de yasaklanmalı.

Tartışmalara neden olan başlıklar bunlar. Yasaklanmasına HAYIR diyorum.

Ayrıca bir komik resim bile siyasi tartışmaya dönüşebiliyor. Onu nasıl engelleyeceksiniz?

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Kaldırılabilir ama bence Filtrelenmesi veya daha seçici davranılması iyi olacaktır.
Filtreden kastım, neyse hertürlü siyasi konuyu tartışmaya çevirebilecek kapasitede
üyeler mevcut
. Boşverin....

Şekil A da gözüktüğü gibi

Katılıyorum. Yasaklanacaksa Spor, Din Kültürü ve Magazin de yasaklanmalı.

Tartışmalara neden olan başlıklar bunlar. Yasaklanmasına HAYIR diyorum.

Ayrıca bir komik resim bile siyasi tartışmaya dönüşebiliyor. Onu nasıl engelleyeceksiniz?

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yasaklansın bence, kendimi ne kadar durdurmaya çalışsamda biranda gündem bölümünde atışırken buluyorum..

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
yasaklanması forumda huzur ortamı yaratabilir:)

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Genellikle ülke Başbakan'ına yapılan çirkin eleştirileri ve bir takım benzetmeler yapıp daha sonra siyaset yapmış gibi konuşanlar yüzünden yasaklansın.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Aslında yasaklanmaması daha doğru olurdu. Siyasette bu hayatın bir gerçeği fakat çok fazla gereksiz tartışma çıkıyor. Bu bağlamda yasaklanması en iyi karar.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Kaldırılabilir ama bence Filtrelenmesi veya daha seçici davranılması iyi olacaktır.
Filtreden kastım, neyse hertürlü siyasi konuyu tartışmaya çevirebilecek kapasitede
üyeler mevcut
. Boşverin....

Şekil A da gözüktüğü gibi

Ben mi her türlü konuyu tartışma konusu haline çevirebilecek bir üyeyim? Teşekkür ederim. Oradaki yorumumdan bunu çıkarabildiğin için.

Neyse, sanırım yanlış anladım mesajını. :D

muca_kaleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Kesinlikle yasaklanmalı bir birimizi incitmeden başka bir işe yaramıyor çünkü daha duygularımızı bir yana bırakıp mantık ile hareket edecek bir seviyeye gelemedik

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Elbruz ,bazı üyeler siyasi konularda atışıyor ama diğer bölümlerde bunu yansıtmıyor demişsin.ama bunu herkes yapamıyor bence.

Yasaklanması forumun tansiyonunu normale yaklaştırır bence.

Diğer konularda siyasi yorum yapacak olanlara ise ilk mesajımda değindim.

bir iki defa olur ceza alanları gördükçe kesilir siyasi yorumlar.

Siyasetin olmadığı bir forumda daha yararlı veya güzel paylaşımlar yapılabilir.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Mecliste siyaset yapılamıyor ki, bizim ne haddimize :D

Siyasetin olmadığı bir forumda daha yararlı veya güzel paylaşımlar yapılabilir.

Haklısın, olur ki karşıt görüşlü kişilerin konularına rağbet olmaz, yardım eden de olmaz. Bonus'lar bile

ayrımcılıkla dağıtılır. Bu forumda farklılıklarımızı ortadan kaldıralım bence...

hussmen

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aslında tartışmalardan dolayı siyaset yasaklansın diyecektim ama siyaset yasaklanınca da Forumun tadı tuzu eksik olur. Ayrıca bazıları yalan yanlış haberler yazıp çamur at izi kalsın felsefesiyle ortalığı velveleye veriyor. Şimdi kalkıp böyle yapan birinin ağzının payını vermeden de duramayız. Ama derseniz ki; "siyasi bir partiye veya gruba çamur atmak da dahil her türlü siyasi içerik yasaklanacak", o zaman "evet" yasaklansın derim. Ama biri çıkıp "şu parti beceriksiz, ülkeyi yönetemiyor" falan gibi mesnetsiz konuşmalarda bulunursa ona da siyasi cevap vermek gerekir.
Ayrıca siyasi konulardan rahatsız olanlar konuyu açmazlarsa rahatsızda olmazlar zannedersem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...