Siyahi Çiftin Sarışın Bebeği Oldu!

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
İngiltere'de siyahi bir anne sezeryanla beyaz tenli, sarışın ve yeşil gözlü bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Albino' olmadığı kesinleşen bebek bilim insanlarını şoka uğrattı.

534105_detay.jpg

Güney Londra’nın Woolwich bölgesinde yaşayan Nijerya aslıllı siyahi Ihegboro çiftinin beyaz, sarışın ve mavi gözlü bebekleri oldu. The Sun gazetesinin Exclusive haber olarak dünyaya duyurduğu haber, ülkede bomba etkisi yaptı.

İSMİNİ ‘TANRI’NIN GÜZELİ’ KOYDULAR
Mucize doğumu gerçekleştiren Queen Mary's hastanesinde görevli doktorlar, ailesinin Nmachi (Tanrı’nın güzeli) adını verdikleri bebeğin kesinlikle bir ‘albino’ olmadığını açıkladılar.

ANNE: OYUNCAK BEBEK SANDIM
Mucize bebeği sezeyanla dünyaya getiren Angela, yaşadıklarını şyle anlattı:

“Doğumdan sonra bebeği getirdiklerinde dilim tutuldu. Önce ‘oyuncak bebek’ olduğunu düşündüm. Kızım çok güzel ve renginin benim için önemi yok.O bir mucize bebek.Ama hala neler olduğunu anlamış değilim.”

534105_8fffe34428847a821c9d25c33910a9ff.jpg

BABA: BU BEBEK BENİM Mİ?
Nijeryalı Ben Ihegboro, bebeğini gördüğünde şaşırdığını ve ilk sözünün “Bu bebek benim mi?” olduğunu söyledi.

Doğumdan sonra eşiyle birlikte sessizce bebeği izlediklerini belirten 44 yaşındaki demir yolları işçisi Ben,“Onun bir albino olmadığından emindim.O çok sağlıklı beyaz bir bebek. Sülalemizde hiç beyaz yok.Acaba genetik dönüşümden kaynaklanmış olabilir diye düşündük. Peki öyle olsun ama sarı ve kıvırçık saçlarını nasıl açıklayacağız?” diye şaşkınlığını dile getirdi.

Nmachi’nin kendi bebeğin olduğundan emin olduğunu vurgulayan Ben, “Eşim bana karşı herzaman dürüst oldu. Öyle olmamış olsa bile bebek bu kadar benzemezdi. Ona Nmachi (Tanrı’nın güzeli) adını verdik” dedi.

534105_7dc192e9a107a8b5afe6f6c45eac0bb0.jpg

PROFESÖR SYKES: OLAĞANÜSTÜ
İngiltere’nin önde gelen genetik uzmanlarında Oxford Üniversitesi İnsan Genetiği Bölüm Başkanı Prof.Bryan Sykes, Ihegboro çiftinin sülalesinde hiç kimsenin karışık ırktan olmadığını açıkladı.

Doğumu ‘olağanüstü’ olarak nitelendiren Profesör Sykes,“Bu durum Afro-Karayip toplumundaki çok genetik karışımdan kaynaklanıyor olabilir. Genlerin soluk sürümünün aktarımı için beyaz soya ihtiyaç var. Bu oldukça sıradışı. Bir çok sarışın çocuk doğum sırasında böyle sarı saça sahip değil. Bir tür bilinmeyen kalıtsal değişim olabilir” diye kaydetti.

Kaynak

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
ÇEkinink genlerin ortaya çıkışı dyebiliriz :)

ERL

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Kız çocuğu "ah bu ben olacaktım" der gibi bakıyor.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
çekinik gen nesiller sonra patlama yapmış..."heyyt savulun leyn" diyerek :)))

guman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bana benziyo diyo kendini avutuyo adam,neresi benziyo be sana,safmıdır nedir yaa:)))

redirect

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Bir karışıklık yok deme bu işte :D hastanede falan karıştırmamışlardır sanrım

selcukspecial

Asistan
Reaksiyon puanı
0
büyüdüğünde bir sürü problem yaşayabilir zor bir durum açıkcası

Finix

Daha mükemmel bir Troy