Sivilceler için ne yapmalıyım?

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yuzumde cok sivilce ve siyah nokta var ozguvenim dibe vurdu milletle konusamiyorum artik o duruma geldim
Garnierin 3u bir arada olan seysini kullandim bi ise yaramadi normal sabunla yikamayi denedim yuzum kipkirmizi oldu kurudu.bide yikadiktan 1-2 saat sonra eski yağ yuzumde yine olusuyo.gulsuyu denedim oda ise yaramadi ne yapmaliyim biseyler onerin lutfen uzun oldu kusura bakmayin

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
dışarı çıkmayı ihmal etme, yüzünün güneş görmesi lazım.. yaşın gençse hiç üzülme hepsi yok olur bi seneye..

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Yuzumde cok sivilce ve siyah nokta var ozguvenim dibe vurdu milletle konusamiyorum artik o duruma geldim
Garnierin 3u bir arada olan seysini kullandim bi ise yaramadi normal sabunla yikamayi denedim yuzum kipkirmizi oldu kurudu.bide yikadiktan 1-2 saat sonra eski yağ yuzumde yine olusuyo.gulsuyu denedim oda ise yaramadi ne yapmaliyim biseyler onerin lutfen uzun oldu kusura bakmayin
kardeş ergenlik çagındaysan bunlar normal ama değilsen yaglı çekirdek vs gibi yiyeceklerde yapar ama yinede bir cildiyeye görün derim...

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Cilt doktoruna git krdsm bide herkesin dedigini yapma uzmana gorunmek en iyisi

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
En yakin zamanda cildiyeye gidicem zaten ama arkadaslarimin cogu gitti ve hicbirisi sonuc almadi