Sivasspor 2-4 Fenerbahçe - Spor Toto Süper Lig 34. Hafta - 2. Yarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
hak haktır, kullanma imkanın varsa kullanıcaksın trabzonunda bu hakkı var neden talep etmedi ? o kadar seyircisi yokki :D

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Tersi bir durum olup, Trabzon aynı işi yapsa Aziz Yıldırım federasyona savaş açmıştı. Tamam kurallara göre bir sorun yok ama etik açıdan hiç hoş değil. Fenerbahçe, normalde de alır maçı zaten. Ne gerek var böyle şeylere.

Aziz öyle :)

fb_hunter1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tersi bir durum olup, Trabzon aynı işi yapsa Aziz Yıldırım federasyona savaş açmıştı. Tamam kurallara göre bir sorun yok ama etik açıdan hiç hoş değil. Fenerbahçe, normalde de alır maçı zaten. Ne gerek var böyle şeylere.

1.si ticaret sivas taraftarı bir bilete 50 ile 400 lira arasında para vermez.
2.si şampiyonluk maçı ki her takımın taraftarı şampiyonluğu takımıyla kutlamak ister.
3.sü kural açık seçikse etik olmayan nedir?

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Kurallara uygun her şey etik mi oluyor yani? Şu garip taraftar tiplerinden ne kadar türemeye başladı artık. Fenerbahçe ne yapıyorsa doğrudur, Galatasaray ne yapıyorsa haklıdır. Geçin bunları. Misal biz de Ali Turan'ı etik olmayan bir şekilde aldık, ne oldu elimizde patladı :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Sivas'a gün içinde en fazla 10 uçak inerken bugün 41. uçak inmiş. :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Kurallara uygun her şey etik mi oluyor yani? Şu garip taraftar tiplerinden ne kadar türemeye başladı artık. Fenerbahçe ne yapıyorsa doğrudur, Galatasaray ne yapıyorsa haklıdır. Geçin bunları. Misal biz de Ali Turan'ı etik olmayan bir şekilde aldık, ne oldu elimizde patladı :D

Haklısın sen muhattap olmana gerek yok...

fb_hunter1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Dam üstünde saksağan dağdan kestim kereste! karşılaştırma yaptığın örneğe bak ben sana diyorum ki fazla taraftar olmasının (kuralda bir sorun yok) etik olmayan tarafı nedir?

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Trabzon, Galatasaray ve Beşiktaş 'ın neden en büyük rakibi Fener ?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Sivas'ı Kadıköy'e çevirdiler

sivas1_DQ1U8.jpg

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlar tribünlere alınmaya başlandı.
Erken saatlerden itibaren şehrin caddelerinde dolaşan taraftarlar, maç saati yaklaştıkça stada gelirken, kapıları saat 16.00'dan itibaren açılan tribünler yavaş yavaş dolmaya başladı.

4 Eylül Stadı'nda protokol tribününün sol tarafında kalan kale arkası tribünü tamamen Fenerbahçeli taraftarlara verilirken, diğer kale arkası tribün biletleri taraftar gözetmeksizin satıldı. Bu tribün biletlerinin de çoğunluğunun Fenerbahçeliler tarafından alındığı biliniyor.
Bunun yanında şeref tribünde kombine biletlilerin haricindeki bölümlere de Fenerbahçeli taraftarların girdiği görülürken, maraton tribününde sadece Sivassporlu taraftarlar bulunacak.
Maraton tribününe girişlerde uygulanan tedbirlerde taraftarların üzerlerinde Fenerbahçe ürünü bulunmaması da dikkat edildi.
KADIKÖY'Ü ARATMADILAR
Fenerbahçeli taraftarlar üzerlerindeki formalar ve ellerindeki bayraklarla Sivas caddelerini adeta Kadıköy'e çevirdi.
İstanbul'dan ve çeşitli şehirlerden gelen binlerce Fenerbahçeli taraftar, takımlarının Sivasspor ile yapacağı şampiyonluk mücadelesi öncesi caddeleri sarı ve lacivert renklere boyadı.
Fenerbahçeli çok sayıda taraftar şehirde takımın konakladığı Büyük Otel'in önünde saatlerce, takımın çıkışını bekledi.
Şehir merkezinden stada ulaşılan, takımın kaldığı otelin de bulunduğu İstasyon Caddesi İnönü Bulvarı çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı.
SIKI GÜVENLİK TEDBİRLERİ
Stat çevresinde konuşlanan polis ekipleri taraftarların tribünlere girişinde geniş güvenlik tedbirleri uyguladı.
Stadın etrafında iki aşamalı güvenlik noktası oluşturdu. İl Spor Güvenlik Kurulunun kararı doğrultusunda bileti olmayan seyirciler ilk güvenlik noktasından geri çevrildi.
Genelde önceki maçlarda taraftarların yanlarında getirdikleri ve stada sokmalarına izin verilen çocukları bu kez tribünlere alınmadı.
Polis alkollü olan veya alkollü olduğundan şüphelendiği taraftarlara alkol muayenesi yaptı.
Maç öncesi şehirde dolaşan bir taraftarın üzerindeki iki takımın renklerini içeren forması dikkat çekti. Bir yarısı Sivaspor diğer yarısı da Fenerbahçe olan forma yaptıran taraftar, iki takıma olan sevgisini bu şekilde gösterdi.
Araçlarıyla Sivas'ın işlek caddelerinde tur atan taraftarlar, bir yanda Fenerbahçe bir yanda da Sivasspor bayraklarını dalgalandırırken, evlerinin pencerelerine Sivasspor bayrağı asanlar sarı-lacivert bayrakları da unutmadı.
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/41236/sivasi-kadikoye-cevirdiler

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Artık renklendirelim burayı beyler Fenerliler nerdesiniz....

SARIIIII

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
LACİVERTTTT :D :D ben evden izliyorum kızılay işi yatar. :D :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
HadiOzisik Hadi OZISIK

Sivassporlu taraftarlar KIRMIZI diye bağırıyor Fenerbahçe taraftarı BEYAZ... Şimdi de tam tersi SARI, LACİVERT

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Arkadaşlarla kafedeyiz.Tüm masalar bizim :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
[video=youtube;gcK9n4cf_C0]http://www.youtube.com/watch?v=gcK9n4cf_C0[/video]

Yine aynı video ama olsun. :D :D :D :dil:

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
[video=youtube;H8IHLqEoyvk]http://www.youtube.com/watch?v=H8IHLqEoyvk[/video]

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bahçeliden geldim az önce hiç b'yer de yer bulunmuyor ve 7. cadde Sarı lacivert olmuş... :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Baştan sıra bozuldu.Biri tekrar başlasın....

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
[video=youtube;cA0znEOQsyE]http://www.youtube.com/watch?v=cA0znEOQsyE&feature=related[/video]

Sarııııııııııı

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Fenerbahçeeee....

ne galatasaray, ne de beşiktaş
fenerbahçem kral gerisi traş
ömrümü adadım senin yoluna
bu sene şampiyonluk yakışır sana...

Bütün Aşklar Karşılıklı
Bizimkisi tek taraflı
Allah alsa bu canları
Bitmeyecek FENER Aşkı
Bazen cefa olsa bile
Aşık olduk bu renklere
Mezar taşları yazacak
Fener için öldü diye ...

---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:08 ----------

image.png

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
HadiOzisik Hadi OZISIK

Sivasspor taraftarı I love you Alex diye tezehürat yapıyor.. Sivas 4 Eylül Stadyumu yıkılıyor...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ben açtım şimdiden arka fonda dinliyorum. :D :D :D

Hadi hadi durmak yok evde formayla oturuyorum :clap: :clap:

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
FENERBAHÇE'NİN 11'İ..
Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, A. Santos, Selcuk, Emre, Topuz, Stoch, Alex, Niang

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Ne Sivas taraftarı 12000 Fenerli var stadda :)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
aynen bende formamı giydim masamda her zamanki gibi hazır :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...