Sivas 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı (Buraya Gidenler Tanışalım)

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaslar baslıkta belırttıgım gıbı her türk evladının yaptıgı gıbı bizimde vatan borcumuzu verme zamanımız geldi Benimde askerlik yerim burası çıktı 5 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI/SİVAS MERKEZ
Sitemizde buraya gidecek arkadaşlar varsa tanışalım Askerligini burda yapmış kişiler tercübelerini paylaşabilirler ben normalde 1 giderim diye bekliyordum ama
Celp Dönemi :2014 ŞUBAT Celp grubum: 2 çıktı Seck tarihim : 20/03/2014
Normalde benle aynı tecilini bozduran arkadaşımın Celp grubu : 1 ama bana 2 çıktı ve onlardan 45 gün sonra gitmiş olacam ve bana çevremdekiler devre kaybı gibi gitmiş olacan acemiligin ya 19 gün yada 28 gün olur dediler normal 1 gidenlerde aynı dagıtıma gidersin ama ustabirliğin 45 daha uzun sürer dediler .. bu konudada bilgisi olan varsa bilgilendirebilir
Umarım sitemizde gidecekler vardır benle birlikte
s1.gif

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kimse yok mu ? :hammer: :confused1:

beylikovalı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardesim bende sivasa gidiyorum 19.03.2014de teelfon numaram 0506 800 79 41

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok kardesşim 5.piyade tugay komutanlığı
son gün 21 i kardeş sen martın 19 başlangıç günü yazıyorda o gün gitme yani son gün orda o yeter yani 19 da gittginde askerligin yine 21 nde başlamış olacak bilgine bu arada isim neydi kardeş senn

beylikovalı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ismim bünyamin eger sende istersen sivasta görüşürüz beraber gideriz tugaya

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben otobüsle gelcem eskden 7saatlik yol
anladım kardeş saatler ayarlanır ona göre yine buluşur ama sivasın hava alanı ile otogarının yeri tam ters biri kuzeyde biri güneyde telefonda olmadan buluşma şansımız nasıl olur ki acaba

beylikovalı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardesim sen bana face adresini vercen ikimzide sivasa indimiz zaman facelerimiiz acacz blsuacaz en mantıklısı bu

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
olabilir dediğin aslında dur ben sana özelden msj atayım face baglantımı ekle ordan devam edelim eğer yine bizle gidecek arkadaşlar olursa buradan tanışırız

beylikovalı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardesim şimdi faceye gelcem tm

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ekledim kardesim send ekabl ettin