Siteye her gün içerik eklemek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgecet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ozgecet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Benim sorum aslında biraz basit, her yerde görüyoruz sitemize her gün içerik eklememiz seo açısından avantaj sağlar diye. Bunda hemfikiriz. Sormak istediğim şey ise şu, işten güçten başımızı kaldıramadığımız dönemlerde 1-2 gün, yoğunluğa göre bazen 3 gün siteyi güncelleyemediğimiz oluyor. Bunun etkisi nedir? Ne gibi bir zararı olabilir?

Teşekkürler.

deneyci99

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Eğer siteyi güncelleyemiyorsan haftada bir ya da iki gün belirle o zamanlar siteye içerik ekle mesela bir gün 5 yazı girip bir gün hiç girmemek iyi olmayabilir diye duymuştum

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende öyle biliyorum. Hergün 1'tane bile olsa sürekli aktif olması iyidir. Bir saat içerisinde 10 tane yazı veya içerik ekleneceğine bunu 10 güne, hergüne birer tane olmak üzere yaymak daha iyidir.

OrkunB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne kadar aktif olursan o kadar iyi olur. Boyle düşün

m.aslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siteyi ne kadar güncel tutarsan google botlarını o kadar sitene çekersin

system_burak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 yıldır seo ile ilgileniyorum gözlemlediğim kadarıyla süreklilik yerine içeriğin kelimeleri daha önemli bir etki gösteriyor yani; düzenli backlinklerle iyi bir sabit içerik daha faydalı. sitenin üstlerde olmasını sağlayacak içeri zaten az çok oluşturabilrsin bu işlerle ilgileniyorsan.

burakbardakci34

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Arkadaşlar e-ticaret firmaları var kendini yenilemeyen siteleri 1 yıldır aynı ama kelimelerden kazanıyorlar bir de backlinklerden. Bunlar da önemli...

Tigasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncel ve Alıntı olmayan özgün bir yazı en az 200 karakter uzunluğunda bir Yazı iyi olur diye düşünüyorum

nrdm11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence önemli olan içeriğin ne sıklıkla girildiği değil, içeriğin ne kadar optimize edildiği ve bu içeriğe ne kadar bağlantı sağlayabildiğin. Sık sık kalitesiz içerik eklemektense, iyi optimize edilmiş, en az 500-1000 kelimelik, özgün içerikler oluşturmaya çalış. Gerekirse paravan blogları tek anahtar kelime için kullan ve yine özgün ancak daha sık ve düşük kalitede yayınladığın içerikleri yerleştir. Daha sonra bu paravan bloglardan ana içeriğine link ver. Daha faydalı olur. Diğer arkadaşlarında dediği gibi güzel bir içerik ve sahip olduğu backlinkler pandada bile güncellikten hala daha değerli.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki arkadaşlar başka bir sitedeki içeriği alıp copy paste yapsam, siteye koyup yayınlasam sıkıntı olurmu

bilisimcafe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İçeriğin girilme sıklığı kadar özgünlüğü ve kalitesi de önemli. Kendi sitemden örnek vereyim. Açılalı henüz 1,5 ay oldu düzenli olarak günlük 3 içerik giriyoruz. tek yaptığım bu şimdilik. her hangi bir seo çalışması uygulamadım. sadece düzenli ve özgün içerikle günlük hiti şu anda 70-80 arası.
Alexa global 1,102,702
Alexa tr
12,388
Eğer wordpress kullanıyorsan yazıları programlayabiliyorsun. Yani 1 günde yazacağın yazıyı haftanın 5 gününde yayınlanması için ayarlayabilirsin. 5 yazıyı aynı gün girmekten iyidir.

Alpr86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki sitede düzenli olarak kullanıcı yorumları olsa veya herhangi bir yazı değişikliği olsa bu Google için güncel içerik oluyor değil mi? Yani illa makale eklenmesi şart değil demi?

donmezhasan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Peki sitede düzenli olarak kullanıcı yorumları olsa veya herhangi bir yazı değişikliği olsa bu Google için güncel içerik oluyor değil mi? Yani illa makale eklenmesi şart değil demi?
Elbette güncel olur ama buradaki kriter şudur:
1- İçeriğin ne kadar kaliteli olduğu
2- İçeriğin ne kadar başkaları tarafından paylaşıldığı
3- İçerik kalitesinde eşdeğer siter varsa bunlar içinden en güncel olanı,
üst sıralara daha rahat çıkabilmektedir.
Bir site yaptığımızda o site ile insanlara ne gibi bilgiler verebiliriz? Bunu sitemize yansıtabilirsek başarı daha kolay gelecektir.

seoturuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam hergün içerik eklemek yerine haftada bir 500 kelimelik bol resimli, bol h etiketli, bol janjanlı makale gir tamamdır:cool: