Sitenizi Kimler Okuyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RuNaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
blog readability, sitenisin okuyanların seviyesini gösteriyor. Hangi düzeyde insanların okudugunu algıladagını iddaa ediyormuş gercekten ilginc. dogrulugu tartışılır. Blogum için bunu söyledi.... (GENİUS= DAHi) ler okuyormuş

SDN için baktım "elemantary school" cıktı :)

http://www.criticsrant.com/bb/reading_level.aspx

Kaynak

ufak bi değişiklik olmuş sitemizi okuyup anlayacaklar insanların nasıl olması gerekiyormuş yani sdn yi okuyan birinin biraz kafası calışması yetiyormuş o derece okunaklı yani :)

Bursaspor1963

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elementary_school.jpg

Benim siteyede ; sdn ile aynısı geldi!!!

www.TeknoFly.com

blogger

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu sitenin bu bilgileri nasıl verdiği teorisini ben bildirgecte açıkladım..İsteyenler bildirgecteki bu konuya bakabilirler..Kısaca söylemek gerekirse türkçe içeriği anlayamıyor ve o yüzden türkçe içerikli sitelere genellikle genius(deha) diyor.Yani içeriği ben bile anlayamadım ancak dehalar anlar o içeriği o yüzden o sitenin ziyaretçisi genellikle dehalardır diyor.Bildirgecte daha iyi anlatmıştım oraya bakın...

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
blogger dedi ki:
Bu sitenin bu bilgileri nasıl verdiği teorisini ben bildirgecte açıkladım..İsteyenler bildirgecteki bu konuya bakabilirler..Kısaca söylemek gerekirse türkçe içeriği anlayamıyor ve o yüzden türkçe içerikli sitelere genellikle genius(deha) diyor.Yani içeriği ben bile anlayamadım ancak dehalar anlar o içeriği o yüzden o sitenin ziyaretçisi genellikle dehalardır diyor.Bildirgecte daha iyi anlatmıştım oraya bakın...

kaynak olarak gösterdim kardeş zaten :)