Bu konuyu okuyanlar

_X_

Müdavim
Katılım
22 Ağustos 2013
Mesajlar
3,017
Reaksiyon puanı
1,544
Puanları
113
crmmedya-300x192.jpg


Seo; en basit haliyle bir web sitesinin arama motorlarıyla uyumlu çalışır hale gelmesi ve dolayısıyla arama motorlarında daha üst sıralarda yer alarak bilinirliğinin artırılması için yapılan çalışmalara verilen isimdir. Seo çalışmaları temel olarak site içi ve site dışı seoçalışmaları olarak iki farklı yöntemin bir arada ilerlemesiyle gerçekleştirilmektedir. Site içi çalışmalara başlık etiketlerinin düzenlenmesi, alakalı sayfa başlık ve açıklamaları, site haritasının olup olmadığı, responsive (tüm tablet, telefon ve bilgisayar ekranlarında doğru bir şekilde çalışıp çalışmadığı) bir yapıya sahip olup olmadığı gibi unsurlar örnek gösterilebilirken, backlink site dışı seo çalışmasının temelini oluşturmaktadır. Search Engine Optimization kelimelerinin baş harflerinin yanyana gelmesiyle ortaya çıkan SEO kavramının Türkçe karşılığı “Arama Motoru Optimizasyonu”‘dur.

Her firma gerek marka bilinirliğini artırmak, gerekse web siteleri üzerinden ticaret yapabilmek için seo çalışmalarına ihtiyaç duymaktadırlar. Doğru seo çalışmaları sonucunda başta Google olmak üzere tüm arama motorlarında üst sıralarda yer alan siteler daha fazla ziyaretçi çekebilirler. Bu durum marka bilinirliğinin artmasını, ticaret hacminin genişlemesini sağlamaktadır. Seo çalışmaları herkes tarafından yapılabilecek çalışmalar değildir. Çünkü bu tür çalışmalarda yapılacak hatalar sitelerin var olan konumlarının daha da geriye gitmesine hatta web sitesinin Google’dan tamamen silinmesine neden olabilir. Tüm bu nedenlerden dolayı Seo çalışmaları profesyonel kişilerce ya da bu konuda kendisini ispatlamış Seo ajansları tarafından yapılmalıdır.

gq3a3L.png


Seo ajansları ile ilgili araştırmalar yapılırken dikkat edilmesi gereken bir çok nokta vardır. Çalıştıkları sektör, referansların kanıtlanabilir olması, çalışma yaptıkları site türleri (e-ticaret, kurumsal vs.) ve gerek kelime bazlı, gerekse branding odaklı başarıları bir seo ajansının ne derece güvenilir ve profesyonel olduğunu anlamanın en kolay yoludur. Bir seo ajansı ile anlaşırken dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise çalışmalar başlamadan müşteri ile sözleşme yapıp yapmadığıdır. SEO çalışmaları konusunda kendini kanıtlamış ve Türkiye’nin önde gelen dijital reklam ajansı olan CRM MEDYA yazılım, tasarım, sosyal medya ve adwords gibi konularda destek verdiği gibi, en güçlü olduğu alanlardan biri olan SEO çalışmaları ile de müşterilerine hizmet vermektedir.




Kaynak
 
Son düzenleyen moderatör:

akenza112

Öğrenci
Katılım
20 Haziran 2017
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
32
selamlar saygı değer hocam, okudum ve yardımınızı pm olarak bekliyorum.

kehribar tesbih kelimesinde 1. sırayı istiyoruz maliyeti ne olur ?
 

_X_

Müdavim
Katılım
22 Ağustos 2013
Mesajlar
3,017
Reaksiyon puanı
1,544
Puanları
113
selamlar saygı değer hocam, okudum ve yardımınızı pm olarak bekliyorum.

kehribar tesbih kelimesinde 1. sırayı istiyoruz maliyeti ne olur ?

Konu içeriğinde ki şirketle görüşmelisiniz.
Bahsi geçen firmanın SDN ve SDNF ile uzaktan yakından ilişkisi yoktur.
Konu tamamen kaynak belirtilerek, bu alanda gerek forum üyelerimize gerekse sitemizi ziyaret eden misafirlerimize yardımcı olunması için tarafımca oluşturulmyştur.

İyi forumlar.
 
Üst