Sitenin Sağ ve Soluna Reklam

trafiklife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar
forumda çok aradım bulamadım belki yanlış cümle ile arattım ama tatmin edici bir açıklama bulamadım.
shiftdelete de olduğu gibi Sitenin Sağ ve Soluna Reklam sabit reklam yerleştirmek istiyorum. PHP de bu nasıl yapılır detaylı anlatabilecek varmı veya yazılı bir link varmı şimdiden teşekkürler.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Reklam koymak istiyosan dreamweaver veya frontpage ile oraya tablo oluşturup onun içine flash, resim vs. reklamlarını ekle.. tabloyuda sitenin stiline göre ayarlarsın.. bu sıradan bi reklam oluşturmak..

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
anasayfadaki arkaplan resmi şeklinde olanı diyorsan, (tatilvitrini gibi bişiydi heralde)
siten ortalanmiş bir şekildeyse ve sen sitenin genişliğini mesela 720 px bilyosan,
bir resim hazırla 1600x1200 yada 1280x1024 gibi ve ortasındaki örn 720 px lik yeri boş bırak .
bunu çeşitli css kodlarıyla sabit olarak ayarla ve link ver hepsi bu kadar. doğru anlamışımdır umarım..

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
PHP:
<html>
<head>
<title>Tablo</title>
</head>
<body>
<table border="1">
    <tr>
        <td>reklam kodları</td>

</tr>
    <tr>
        <td>sitenin kendi kodu</td>

<tr>
</table>
</body>
</html>

Kardeşim bunu yaparsan sağ tarafta reklam kodların çıkar eğer reklam kodların yoksa söyle onlarıda koyarım sitenin kendi kodu dediğim yerede asıl kodlarını yazarsın....

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bi kaç soru daha sorarsan senin site beleşe gelecek :D
ne güzel yardım ediyonuz böyle

ekbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar...
Ben aslında sistem&network uzmanıyım web tasarımdan çok iyi anlamıyorum.Kendi köyüm için bir site yapmaya çalışıyorum.

www.yarimcakoyu.net

Kenar boşluklara reklam koymak istiyorum.Bunu nasıl yaparım bunun bir kodu var mı? varsa kodu nereye koymam gerekiyor.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...