Sitemizin tasarımı Nasıldır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_bl@nk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar içerikten ziyade sitemin tasarımı hakkında sizlerden bilgi almak istedim . nasıl olabilir? içerik olarak web tasarım videoları anlatımları yer alıyor ama tasarımı 3 kez değiştirdim. fikirlerinize ihtiyacım var

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Site çok güzel ama kişisel fikrim hiç renk yok heryer bembeyaz çok güzel abartılı olmayan renkler var onlardan kullanabilirsin tabi bu benim kişisel fikrim :)

_bl@nk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
mesela nereleri diyorsun? renkte söylersen sevinirm.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
mesela nereleri diyorsun? renkte söylersen sevinirm.
genelde beyazın yanına açık mavi gibi renkler gidiyor cıvıl cıvıl bir site yapabilirsin kendi kafana göre istediğin renki seç ama sakın koyu renkleri seçme derim kısacası siteni değişik renklerle cıvıl cıvıl yapabilirsin

_bl@nk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tamam sağol arkadaşım yarın ilk işim onu değiştirmek ve tekrar burda sana söylemek olacaktır.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
tamam sağol arkadaşım yarın ilk işim onu değiştirmek ve tekrar burda sana söylemek olacaktır.
rica ederim tabi bu senin isteğine bağlı ben sana renk söylemem ama ben siteye girdiğimde ilk kolay ulaşılabilir olmasına iki renkleri göze çarpıcı olmasına dikkat ederim :)

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Açık mavi ve tatlı turuncu, beyaz ile güzel gözüküyor tavsiye ederim. :)

_bl@nk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sağol yarın dediğiniz renkleri deneyeceğim ve burda sunacağım.

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Ayrıca her kategoriye farklı renk verebilirsin oda hoş durur.

birimfonksiyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bannerı en üste koyup navigasyonu bir altına yerleştirebilirsin.
yandaki Kategoriler ile başlayan sutünü sola koymak yerine sağa çekip içeriklerin oldukları alanı büyütebilirsin genişlik olarak içerik alanı 670px yandaki kısım ise 270px şeklinde olabilir.yanlardan 5px uzaklık ortada da 10 px boşluk bırakabilirsin.Böylelikle hem gözü yormazsın hemde siteye giren istediğine kolayca ulaşabilir.
Tabi bunlar sitenin düzenini tamamen değiştirmene neden olabilir onun için uğraşmayıp böylede bırakabilirsin.Böylede güzel olmuş.Çok karışık renklere yönelmemişsin.Çok fazla fontda kullanmamışsın.Tipografik olarak en fazla 3 font kullanılır.Ama benim tercihim her zaman için 2 fontdan yanadır.Başlıklar için sans serif içerik için serifli font kullanırsan görsellik biraz daha iyi oluyor.

_bl@nk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
birimfonksiyon arkadaşım o kadar kötümü ki herşeyi değiştireyim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...