Sitemiz İçin Logo Tasarlar Mısınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BadJoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BadJoke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar;

Forum sitemi bundan 5-6 ay önce açtım ve ilk olarak basit bir logo kullandım. Şimdi ise sizlerden özgün bir logo istiyorum. Kendim anlamadığım için sizlerden yardım talep etmekteyim.

Forum adresim : googleyardim.net
Logo bağlantısı : googleyardim.net/images/slate_blue/logo.gif

Sizden istediğim şey, logo boyutunun, burada verdiğim logo boyutuna yakın olmasını istiyorum. Birebir olması gerekmiyor ancak aşağı yukarı aynı boyda olmasını istiyorum.

Diğer yandansa, forum temasına uygun bir fon ve yazıda olmasını istiyorum.

Logo'da ana başlık "GoogleYardim.Net" ve alt açıklama olaraksa "Google Yardım Forumu" gibi bir ibare yer alabilir. Tabiiki değişik ve güzel fikriniz varsa onu da kullanabiliriz.

Şimdiden teşekkür ediyorum, umarım isteğim çok olmamıştır...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
coollogo_com-179353446.gif

coollogo_com-32330979.png

coollogo_com-132242696.png

böyle birşeylermi

BadJoke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;

Uğraşım için teşekkür ediyorum ancak bahsettiğim şey öyle birşey değildi. Forum sitemizin tasarım rengi mavidir ve ona uygun olmalıdır ayrıca Webmaster forumlarını bilirsiniz, Onlara benzer bir logo olmalıdır. Yani, tarif etmek zor. Mesela, buranın logosuna bakarsanız, kaliteyi fark edersiniz zaten çünkü kendisine özgüdür.

Aradığım şey öyle birşey... Özgün ve kaliteli olması ve kesinlikle web site tasarımına uygun olması. Ayrıca, "GoogleYardim.Net" yazmalı ancak alt yazı olarak "Google Yardım Forumu" yazmalı diye düşünüyorum...

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Kaliteli bir iş istiyorsanız bu işi profesyönelce yapanlardan yardım almalısınız. Bu da ancak belli bir ücret karşılığında olabilir.

BadJoke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;

Bunu ben zaten biliyorum ancak eminim ki forum içerisindeki kişiler de kaliteli işler ortaya koyabilirler. Ben eğer web sitem içerisinde gönüllü olarak kişilere bilgi veriyorsam ve oradaki yazılar kaliteli oluyorsa, eminim ki burada da kaliteli logo tasarlayabilecek birileri çıkar...

Ben profesyonel olsun demiyorum, ancak kaliteli ve özgün olsun diyorum. Bu ikisi ayrı şeylerdir. Grafik tasarlama konusunda siz daha iyi bilgiye sahip olabilirsiniz ancak profesyonel tasarımlarda 20-30 farklı faktör göz önüne alınır, kalitelide ve özgünde ise, yalnızca 3-4 faktör...

Kaliteden kastım, temayla uygun renkte olması ve özgün olması ise, bir benzerinin daha çok zor bulunabilir olmasıdır...

Ancak yine de yorumunuz için teşekkür ederim...

BadJoke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba makara07;

Tasarımlar için teşekkür ederim ancak sanırım anlatamadım kendimi. GoogleYardim.Net yazısının altında "Google Yardım Forumu" yazmasını istemekteyim.

Bu konuda sizler daha bilgili olmalısınız diye düşünüyorum... Birde belirttiğim boyuta yakın olmasını istiyorum. Hem en hem de boy olarak...

Çok şey mi istiyorum bilmiyorum ancak emek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim... Hala daha uygun bir logo bulamadım diyebilirim...

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Merhaba makara07;

Tasarımlar için teşekkür ederim ancak sanırım anlatamadım kendimi. GoogleYardim.Net yazısının altında "Google Yardım Forumu" yazmasını istemekteyim.

Bu konuda sizler daha bilgili olmalısınız diye düşünüyorum... Birde belirttiğim boyuta yakın olmasını istiyorum. Hem en hem de boy olarak...

Çok şey mi istiyorum bilmiyorum ancak emek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim... Hala daha uygun bir logo bulamadım diyebilirim...

5-10 DK bekleyin :) İnşallah yollayacağım :)

BadJoke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beklemedeyim :) Bugünümü Bu İş İçin Ayırdım Desem Yeridir :)

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Merhabalar sizin için bir çalışma yaptım ancak özel bir logo isterseniz pm den görüşebiliriz.(Çalışmayı siteye ekleyip bakarsanız hoş duracağına eminim)

di-D11O.gif

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Benimde şöyle bir çalışmam oldu. Daha da geliştirilebilir detaylar. :)

googleyardimnetlogobefe.png

BadJoke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba darkshdw;

Tasarımın için teşekkür ediyorum. Hoşuma gitti tasarımın ancak "I" harfinde problem olduğunu düşünüyorum, onu gidermen halinde daha hoş olacağına inanmaktayım.
BEFEGA, beni anladığın için tşk ediyorum. Tek anlayan kişi sendin en azından tasarımın nasıl olması gerektiği konusunda. Yani, GoogleYardim.Net ve Google Yardım Platformu yazın için teşekkür ediyorum.

Ancak tasarımın biraz daha gösterişli olmasını istiyorum... Umarım beni anlarsız...

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Merhaba darkshdw;

Tasarımın için teşekkür ediyorum. Hoşuma gitti tasarımın ancak "I" harfinde problem olduğunu düşünüyorum, onu gidermen halinde daha hoş olacağına inanmaktayım.
BEFEGA, beni anladığın için tşk ediyorum. Tek anlayan kişi sendin en azından tasarımın nasıl olması gerektiği konusunda. Yani, GoogleYardim.Net ve Google Yardım Platformu yazın için teşekkür ediyorum.

Ancak tasarımın biraz daha gösterişli olmasını istiyorum... Umarım beni anlarsız...

Teşekkür ederim :)

GoogleYardim.Net yerine GoogleYardım.Net mi istiyorsun ? "i" yerine "ı" yani :) Yanlış anlamadım galiba :)

BadJoke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok, Orası Senin Yaptığın Doğru. O Yazım darkshdw'un tasarımı için geçerliydi. Onun tasarımına bakarsan eğer, I harfindeki sorunu görebilirsin. Senin orası doğru ancak tasarımını biraz daha kaliteli yapmanı istemekteyim. Yani, kaliteli ve özgün olmasını istiyorum...

makara07, beni anladın sanırım ancak seni de yoracağım tekrar herhalde çünkü biraz daha kaliteli istiyorum. Nasıl anlatacağımı bilemiyorum ancak logoları görmüşsünüzdür. Onlar gibi olmasını istiyorum...

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba makara07;

şu konuşmalarına şöyle merhaba
asjdsdjasajdhd falan başlama lütfen sinirimi bozuyor

BadJoke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizin sinirlerinizi bozmasın diye insanlara selam vermeyecek değilim veya hitap cümleme nasıl başlayacağıma siz karar veremezsiniz diye düşünmekteyim.

Saygısızlık yapmak istiyorsanız yeri bir tartışma platformu olmamalıdır diye düşünmekteyim.

Sinirlerinizi bozuyorsa, yazılarımı okumamakta özgürsünüz, okumuyorsunuz diye size kızacak veya buradan kötü sözler söyleyecek değilim.

Parazit yapmaksa amacınız, bilemiyorum nedendir.

Neyse, Allah yardımcınız olsun...

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Son olarak bir düzeltme yaptım,

GBFN.gif

artık bunlardan birini seçersiniz

di-BSEN.gif

---------- Post added at 18:48 ---------- Previous post was at 18:26 ----------

Bu kezde benim içime sinmedi

2EQX.gif

Tercih sizin...

7N2K.gif

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hayır ya böyle fazla kibarlık biraz husursuzluğuma kaçıyor nedense

BadJoke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba darkshdw;

Tasarımların hoşuma gitti en azından şimdilik... Ancak arthkas'ında söylediği gibi estetik meselesi tam olarak açıklıyor sanırım... Kaliteden kastım sanırım oydu...

Tasarımlarınızı upload eder misiniz, indirdiğimde arka planında kareler oluşmakte nedense...

Merhaba ITHelp;

Çok tşk ediyorum ancak söylediğim gibi, tasarımıma uygun olması gerekiyor... Birde, ulaşılması zor olmasını istemiştim.

salak adam;

Son olarak, kimse size sormayacak nasıl konuşacağını diyorum ve artık sizin hakkınızda yazı yazmak istemiyorum. Gereksiz olarak görüyorum bu tartışmayı...

Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim...

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Bu kadar kısa sürede bunlardan iyisini beklememek lazım, size özel mesaj attım zaten daha özel bir logo istiyorsanız ona göre zaman ve bilgi gerekiyor.Size özelden gönderiyorum şimdilik kullanırlırsınız sanırım, sitedekinden daha iyi duracağına eminim:)

BadJoke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;

İndirdiğimde yerleştirip deneyeceğim bakacağım nasıl duracak :) Güzel duracağını düşünmekteyim.

Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Gerçekten yardımsever insanları görmek güzeldi...

İyi forumlar...