Sitemiz hacklenmedi!

yynss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yorum yazıyorum fakat yayınlanmıyor acaba beta aşaması sorunları mı yoksa uygunsuz mu bulunuyor

HalukZiyaTercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence ana sayfanin bir köşesinde aylik 2500 tl veya biraz daha üstü (herkese tekabül edecek şekilde) en çok satan laptop larin görüntünlemesi lazim.belli bir anket düzenlenir.laptoplar seçilir ve yayinlanir.malum artik laptop devri başliyor :d

- - - Mesaj Güncellendi - - -

BENCE ANA SAYFANIN BİR KÖŞESİNDE AYLIK 2500 TL VEYA BİRAZ DAHA ÜSTÜ (HERKESE TEKABÜL EDECEK ŞEKİLDE) EN ÇOK SATAN LAPTOP LARIN GÖRÜNTÜNLEMESİ LAZIM.BELLİ BİR ANKET DÜZENLENİR.LAPTOPLAR SEÇİLİR VE YAYINLANIR.MALUM ARTIK LAPTOP DEVRİ BAŞLIYOR :D

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
android dolphin browser da mobile arayüzü 404 hatası veriyor onu da unutmamak lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok küçük bir ayrıntı ama önemlidir. Html5 ve css3'de sitede şuan
::selection {

• background: #FF5E99;
  • }
kırmızı duruyor ama

• background: #ffd200;
gibi bir renk olsa hem logoyla uyumlu daha iyi olacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sol tarafta yeni haberler sliderı numarayla sıralandırılmalı kesinlikle

fakcakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eski hali inanın daha güzeldi...geri dönmeniz daha doğrusu..çok karmaşık yorucu gözüküyor mevcut hali

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence en onemli sorunlardan biri slider kisminda. Chrome da falanda ayni sorun var. Ekran goruntusu cektim Troy. Slider bazen mouse ile uzerine gelince isliyor bazen ise islemiyor. Bide kucuk resimlere tiklayincada habere gitsin bence.

[video=youtube;UrUC_VNt6fE]http://www.youtube.com/watch?v=UrUC_VNt6fE&feature=youtu.be[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=2]Troy[/MENTION] ben Sucrofe. Ban yediğim için SDN okuru olarak yazıyorum ve SDN okuru olarak yazmamın nedeni de 2 hesap açmak yasak olduğundan dolayı. Yalnız her SDN okurunu ben sanmayın, bu SDN okuru olarak tek mesajım. Benim bir sorunum var. SDN'ye sadece Hotspot Shield uygulamasıyla girebiliyordum ama şuan Hotspot Shield olmadan girdim ve şaşırdım açıkçası. 2-3 kere Hotspot Shield uygulaması olmadan girmiştim ama o 2-3 kere girmemde de yine site hata vermişti ve yine girememiştim. Tasarımı değiştirmişken sitenin internet ayarlarını da gözden geçirir misiniz?

papa48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence en onemli sorunlardan biri slider kisminda. Chrome da falanda ayni sorun var. Ekran goruntusu cektim Troy. Slider bazen mouse ile uzerine gelince isliyor bazen ise islemiyor. Bide kucuk resimlere tiklayincada habere gitsin bence.

[video=youtube;UrUC_VNt6fE]http://www.youtube.com/watch?v=UrUC_VNt6fE&feature=youtu.be[/video]

Aynen katılıyorum. Aynı sorunu ben de fark ettim.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Resim galerisinde ileri-geri yaptıkça komple sayfa atlıyor. Bunun yerine, sayfa yenilemeye gerek duymayan pratik sayfa içi geçişli bir resim galerisi olmalı. Ayrıca, bir teknoloji sitesindeki galeri resimleri mutlaka tam boyutlu olarak görüntülenebilmeli. Orjinali 2160p olan bir resmi galeriye 320p olarak koymanız çok komik kaçıyor. Herkes gider Mersin'e, biz gitmeyelim tersine.. Üstelik ne demişler; "Şeytan ayrıntıda gizlidir :devil2:"

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Eskiden 10 sayfalık geçmiş konuları görebiliyorduk, şimdi sadece ilk 15 i görebiliyoruz eski konu şekli daha iyiydi bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok kotu.. haberleri tıklayıp okuyabilmek tam bir çile yeni bir duzene gecene kadar sizi terk ediyorum uzgunum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tek kelime ile berbat, hiç stabil değil özeliikle haber geçişleri arası.

ufuktemurr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu üsteki link barının altında uzun geniş reklamı haber kutucuklarından birine koysanız kutucuk olarak böylece daha estetik duru ve raklam çok yer kaplamaz birde haber geçişleri olan kutu biraz daha büyük ve dikkat çekici olursa tadından yenmez

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Burdaki reklam aşağıdaki eposta abonelik kutusuna kayıyor. Burda bir düzenleme yapılması şart gibi...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu birkaç sorun bir türlü düzeltilemedi. haberler bölümündeki küçük kutucuklar bazen kendiliğnden sonraki habere geçiyor bazende mouse üzerine getirilince geçiyor. kutucuklara orta tuşla basınca yeni sekmede açmıyor. ve daha önemlisi forumdan son başlıklar hala 10 pencere şekline dönmedi. önceden forumdan son başlıklara girdimmi en az 2-3 saat tüm konulara bakardım. lütfen düzeltilsin artık. birkaç gün sıkıntı olması normaldi ama bu kadar uzun olmaması gerekirdi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam tasarım güzel olmuş ancak haberi okuyup anlayamadan otomatik diğer habere geçiyor, bu iyi olmamış
teşekkürler

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
aklımda iken şuraya yazayım anasayfadan giriş yapanlar için beni hatırla tiki eklenmeli...

devils0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ana sayfada forumdan son başliklari çok azini görüyoruz. Daha fazlasi görünümeli bana göre

S

SDN Okuru

SDN Okuru
illa eleştirmek için yazmıyorum ama şu an gündem haberleri başlığı altında 3 tane haber var, aynı haberler mobil haber başlığına da konmuş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Haberlerin üstüne fare imlecini getirince görebiliyordum, şimdi tıklamak zorunlu olmuş. Olmamış bu SDN :)

ufuksonmezuA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Troy
SDN için header ve footer Redesign,

Header

SDN_Header_Redesign.png

Footer

SDN_Footer_Redesign.png

hlp.emre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
"Anasayfa" kısmında bulunan 'Arama' butonuna arayacağımız kelimeyi yazarken kelimenin yazısı çıksın ki, daha çabuk ulaşalım. :yes: Aradığımız şey blog'da bulunmuyorsa çıkmasın ki, boş boşuna zaman kaybı olmasın. :biggrin:

Twitter'da paylaşılan düşünceler blog'da görüntülensin.:yes:

@Troy @Berkin Bozdoğan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sag ve sol taraftaki gereksiz boşlukları atarsanız bence cok daha güzel olucak. Nasıl ki fotoğraf sanatında kadrajı tam oturtup fotoğrafı gereksız boşluklardan arındırıp dolu dolu kareler çekiyorsak aynen bu şekilde düşünüp boşlukları kaldırmalısını bence.. İyi Günler :)