Sitemi Puanlarmısınız?

deliadamlar27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar, yalan söylemeye gerek yok daha önce ben burada pek takılmadım, yalnız son günlerde dikkatimi çekmeye başladı ve bayağı güzel bir forum. Bende hem bilgi almak hemde eleştiri dinlemek amacı ile sizlerden sitemin nasıl olduğunu, eksiği nedir, dikkat çekmesi için neler yapabilirim fikir almak istedim.

bilgiyazar.net

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,553
Hocam merhaba direkt siteyi açar açmaz gözüme takılan CSS dosyasının geç yüklenmesi. Yani sunucu biraz yavaş. Onun dışında ben en son web sitesi yazalı 1 yıl oldu o yüzden hatırlamıyorum ama "Ana Sayfa" butonuna basıldığında "Ana sayfa" 'a değilde "Bilgiyazar En iyi sizlerle | Günlük sağlık bilgileri, Bilişim Teknolojileri, Eğitim Bilimleri" 'a atarsa daha güzel olur.
1598216129290.png

href="Ana sayfa"dan ana-sayfa yı kaldırabilirsiniz. Direkt index'e atacaktır. (Hatırlıyormuşum)

Bundan sonrası ise haberlerin kapakları, haberlerin üstünde editörün profil fotoğrafını görmek gereksiz.
1598216254608.png

Haberin başında/sonunda yazması yeterli.

Onun dışında yukarıda para birimlerinin değerlerinin geçmesi güzel olmuş ancak Sterlin'in değerini görünce bir üzüldüm. :(

Bunların dışında gayet güzel bir site.

İlla puanlama istiyorsanoz 9/10.

Gereksiz pop-up'lar vs. bulundurmuyor. Gayet modern ve güzel bir site.

deliadamlar27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hocam Çok teşekkür ederim. kodlamaya yeni başladım yavaş yavaş öğrenerek gidiyorum bu dediğiniz olayı araştırdıktan sonra hemen yapmayı planlıyorum.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,553
Hocam Çok teşekkür ederim. kodlamaya yeni başladım yavaş yavaş öğrenerek gidiyorum bu dediğiniz olayı araştırdıktan sonra hemen yapmayı planlıyorum.
Rica ederim. Eğer yeni başlayıp hepsini kendiniz yaptıysanız (şablon kullanmadan) çok iyi iş çıkarmışsınız. Başarılarınızın devamını dilerim.

deliadamlar27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yok hocam ama bayağı geliştirdim. ufak ufak şeyler ekledim. mesela bir konuda insanları okumaya teşvik etmek üzere kod veriyorum. Bu kod ile kitap çekilişi yaptırıyorum :)

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,553
Yok hocam ama bayağı geliştirdim. ufak ufak şeyler ekledim. mesela bir konuda insanları okumaya teşvik etmek üzere kod veriyorum. Bu kod ile kitap çekilişi yaptırıyorum :)
Mantıklı bir sistem. Umarım daha çok insana ulaşırsınız. İyi forumlar.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Site güzel fakat benzeri çok... Ama google aramasında site adı ilk sırada çıkıyor, o konuda sıkıntısız yani... :) Bu arada yan başlıklar tıklanmıyor...

1598217929068.png

Craigdiizzeer

Doçent
Reaksiyon puanı
959
Sitede çok reklam var. Onun haricinde ilk başlarda bir yavaşlık oluyor. 4 saniye sürüyor ardından düzeliyor. Yazıları siz mi yazıyorsunuz?