Sitemi Aktif Edemiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaqan55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaqan55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yaklaşık 1 saat önce bi' Linux hosting aldım.Sitemin url'sini yazdığımda ''Böyle bir sayfa bulunamıyor'' yazıyordu. Destek ekibiyle konuştum sağolsunlar aktif ettiler ama şimdi de siteme wordpress yükledim ama sitemi aktif edemiyorum. '' BU SİTE (bilmemne) HOSTİNG TARAFINDAN HOST EDİLMEKTEDİR '' yazıyor. Ve hostingpanel'den girdiğimde siteyi aktif et dediğimde bile site aktif olmuyor. Şu lanet sorunu bi çözün arkadaş ya.
NOT Umarım konuyu doğru yere açmışımdır

burakbardakci34

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Yaklaşık 1 saat önce bi' Linux hosting aldım.Sitemin url'sini yazdığımda ''Böyle bir sayfa bulunamıyor'' yazıyordu. Destek ekibiyle konuştum sağolsunlar aktif ettiler ama şimdi de siteme wordpress yükledim ama sitemi aktif edemiyorum. '' BU SİTE (bilmemne) HOSTİNG TARAFINDAN HOST EDİLMEKTEDİR '' yazıyor. Ve hostingpanel'den girdiğimde siteyi aktif et dediğimde bile site aktif olmuyor. Şu lanet sorunu bi çözün arkadaş ya.
NOT Umarım konuyu doğru yere açmışımdır

Hocam index.html'yi silin ftp'nizden sorun düzelecektir.

wanda

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hosting firması size bir nameserver numarası verecek. o numarayı alan adınızı aldığınız sitedeki üyelik sayfanıza girerek aktifleştirmeniz gerekiyor.

DesteX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hosting firmanızın ismi nedir kalitesiz firma ise bunlar normal ama yine de yardımcı olmaya çalışcam bunun nedeni şöyle olabilir:
1-wordpress i doğru kuramamış olabilirsiniz (bu konuda daha açık olursanız daha iyi yardımcı olurum)
2-safe mode kapalı olması gerekiyor açık ise böyle bir hata almış olabilirsiniz
3-otomatik kurulum yapmadıysanız bide otomatik kurulum yapmayı deneyin

daha açık bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım ama muhtemelen safe mode açıktır.
pm at yada yorum at sorununu çözmeye çalışalım kolay gelsin başarılar :)