Siteme Ulaşamıyorum

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Selam Shiftdelete.net bugün yaklaşık saat 17 sularındsa siteme ulaşamamaya başladım. ana sayfaya girdiğimde alınan hata

Kod:
[B]Fatal error[/B]:  Call to undefined function mysql_connect() in [B]/home/turkgenc/public_html/includes/class_core.php[/B] on line [B]311[/B]

böyle bir hatayla karşılaşıyorum.

ftp den includes içindeki class.core.php dosyasının orjinalini attım düzelmedi :S
ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler.

dervis

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilmiyorum ama

sanırım core.php de değil line 311 de birşey var

bilen arkadaşlar gelir şimdi inş.

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
tamam arkdaşlar sitem şu an itibariyle açıldı. herşey için teşekkür ederim. sanırım hostta bakım çalışması oldu. bu nedenle geçici hata almış olabilirim. tşkler.

dervis

Asistan
Reaksiyon puanı
0
allaha şükür büyük dertten kurtuldun ..

geçmiş olsun.

dualwarior

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Heralde hostingte mysql ile ilgili bir problem çıktı o yüzden mysql a bağlanamadığı için böyle dedi...

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
yine aynı sorun oluştu offf offfff :S

PsyGo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mysql bağlantı ayarlarını kontrol et .. eğer herşeyin doğruysa hosting sağlayıcınla iletişime geç .. bazı hostçular mysql server için localhost yerine ip ya mysql.winhost.net tarzında domainler kullanıyor senin probleminde böyle bir sey olabilir ....

r00t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mysql bağlantı ayarlarını kontrol et .. eğer herşeyin doğruysa hosting sağlayıcınla iletişime geç .. bazı hostçular mysql server için localhost yerine ip ya mysql.winhost.net tarzında domainler kullanıyor senin probleminde böyle bir sey olabilir ....

Arkadaşın sorunu hosting ile . Scriptinin çalışması için önce mysql e ulaşması gerekiyor ve haliyle hosttan kaynaklanan sorun olduğu için ulaşamıyor ve bu hatayı alıyor .

PsyGo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dikkat edersen bende mysql ayarlarını kontrol et dedim ... bu sana bir sey ifade ediyor mu ?

ceylansoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hazır bir portal gibi bişey mi kulllanıyorsun...Eğer Hazır Bişey Kullanıyorsan upgrade yap.[Sürüm Yükselt]

Hazır Birşey değilse.. Kendi yaptığın bir değişiklik yüzündendir..Dosyaları yeniden at..ve Ayarlarını yap

r00t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dikkat edersen bende mysql ayarlarını kontrol et dedim ... bu sana bir sey ifade ediyor mu ?

Anladım , ama daha önce ayarlamış olduğu mysql ayarları başkası tarafındanmı değişicek . yada kalkıp hostçu localhost bölümüne mysql.winhost.net mı yazıcak ? ve eğer dosyanın orijinal halini dahi attığında bu hatayı alıyorsa sorun hostandır .

melekutiala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende şu hatayı alıyorum. host değiştirdim böyle oldu. yardımlarınızı bekliyorum bazı arkadaşlar tools.php
kullanman lazım diyor ama nasıl kullanacağım dosyanın yeri neresi.

hostçumlad konuştum ban diyor vb linsan s anahtarı ile birlikte vbulletine başvur diyor. host sorunu olabilir mi ?

Fatal error: The requested language does not exist, reset via tools.php. in [path]/includes/functions.php on line 1495