• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

siteme bir bakın lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metin6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vatana millete hayırlı olsun. Üretmekten bitap düşmüş milletimiz senin gösterdiğin ufukta kalkınacaktır kardeşim. Ellerine sağlık..

içerik konusunda birşey diyemeyeceğim. bilgim yok at yarışı konusunda. tasarımı biraz sade ve tek renk olmuş. düzeni falanda idare eder :)

sağol kardeşim
acemilik zor iş
bilen arkadaşlardan öğrenicez
atalarımız ne demiş : bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp

Arkadaşım ben tasarımını beğendim. İçerik olarak Adana'da olmama rağmen fazla anlamıyorum(bknz: Adana at yarışı beşiği :D)

gerçekci yorumun için sağol uğurhanuslu
öğrendikce dahada güzelleştireceğim inş.

hayırlı olsun. at yarış sitesi için siyah renk çok ağır olmuş gibi geldi bana. yeşil zemin üzerine ot filan olaiblir yada arka planda hipodrom olabilir. at sesleri duyabiliriz.hakkında sayfanı hazırlasan iyi olur. daha doğrusu içeriği acilen hazırlasan iyi olur..."at yarışıyla ilgili herşey burada " abartılı olmuş. "herşey" demesen daha iyi olur.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.

power kardeş sağol

---------- saat 18:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:50 eklenmişti ----------

:thumbup1: tmm erdcan kardeş
yol gösterici yorumlara ihtiyac var

Öncelikle hayırlı olsun renkler sade fakat biraz fazla sade gibi geldi bana düzen olarak da güzel fakat at yarışından pek anlamam ama yinede bir acemiden çok daha iyi iş çıkarmışsın

güzel olmuş kardeş

---------- saat 19:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:12 eklenmişti ----------

kardeş hayırlı olsun güle güle kullan bide güzel olmuş

at yarışlarına meraklı olan arkadaşlar varsa siteme beklerim
tahminlerime bi bakın
süprizleri tek öneriyorum genelde

---------- saat 19:19 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:18 eklenmişti ----------

199700 sağol arkadaşım
beğendiğine sevindim
yarışlara ilgin varsa beklerim

usta sitenin şablonunu hangi siteden indirdin şablon güzelmiş linki verirsen bizde yararlanalım... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...