Arkadaşlar benim TeknoSingle adında bir sitem var 50 den fazla yayın var fakat insan girmiyor en fazla günde 10 kişi giriyor siteme neden girmediğini bulabilirmisiniz lütfen ve ayrıca ilk sayfalarda neden çıkmıyor onu da merak ediyorum
Arkadaşlar benim TeknoSingle adında bir sitem var 50 den fazla yayın var fakat insan girmiyor en fazla günde 10 kişi giriyor siteme neden girmediğini bulabilirmisiniz lütfen ve ayrıca ilk sayfalarda neden çıkmıyor onu da merak ediyorum
Ssl ile alakası yok.hocam sitede ssl yok bide reklam yapın sanki shifdelete.net ilk forumu açtığından milyon kişi geldi sabredin.
SEO çalışması yapınız.Arkadaşlar benim TeknoSingle adında bir sitem var 50 den fazla yayın var fakat insan girmiyor en fazla günde 10 kişi giriyor siteme neden girmediğini bulabilirmisiniz lütfen ve ayrıca ilk sayfalarda neden çıkmıyor onu da merak ediyorum
peki seo çalışması kuralları nerede yazıyor@thacrobat, SEO dediğimiz bir kavram var. Açılımı Arma Motoru Optimizasyonu.
Eğer siz yazılarınızda SEO çalışması yapmazsanız tarayıcı isteklerini yapmadığınız anlamına gelir.
Doğal olarak da ilk sayfalarda çıkmazsanız.
Ssl ile alakası yok.
Sdn forum açıldığında milyon kişi gelseydi şu anda milyar ile ifade edebileceğimiz ziyaretçisi olurdu.
Seo çalışmasını nasıl yapıcağımSEO çalışması yapınız.
SEO bir Web Sitesi açmaktan daha önemli bir kavram.peki seo çalışması kuralları nerede yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seo çalışmasını nasıl yapıcağım
peki teşekkürlerSEO bir Web Sitesi açmaktan daha önemli bir kavram.
Kuralları yerine eğitim alsanız daha iyi olur.
Istediğin eğitimlere bakıp kaliteli olanı önereceğim size.peki teşekkürler
Nasıl yani anlayamadımIstediğin eğitimlere bakıp kaliteli olanı önereceğim size.
Eğitim seti önereceğimNasıl yani anlayamadım
Size çok teşekkür ediyorum herşey içinEğitim seti önereceğim
Ücretli veya ücretsiz önereceğim.
Ücretsiz olarak :
1- https://youtube.com/playlist?list=PL5fzGJgJV5a2PI5ipoLUCTk0BjPTJs-2I
Neredeyse tüm etkenlerden bahsedilmiş bor egitim. Videolar sırası biraz karışık. Her videoyu not alırsan daha iyi olur. Örn "24. video site içi Seo dan bahsetti" gibi not alabilirsin.
2- https://youtube.com/playlist?list=PLEe1xZriMZk30tl15fJmCEQ7N01k20lgJ
Kendisi iyi bir SEO uzmanıdır. Detaya girmemiş ama faydalı bir eğitim. Arlarda önemli bilgiler vermekte.
Ücretli olarak :
Fiyat : 190 TlSEO A-Z™ | Uzmanından Kapsamlı SEO Kursu
SEO | Platformun en güncel ve popüler SEO kursu ile sosyal medya / SEO uzmanı olma yolunda adım adım ilerliyoruz!www.udemy.com
Eğitim çok kaliteli ama pahalı.
Sonuç olarak ben olsam ilk Dopinger TR nin egitimi izler sonra da Buğra Yazar' ın egitimi ile devam ederdim.
Başarılar dilerim.
Rica ederimSize çok teşekkür ediyorum herşey için