samizeldestan
Asistan
Ben siteyi açalı 2 ayı geçti nerdeyse google a kayıtta yaptırdım google ın verdiği html dosyasını ftp ile siteme yükleyip doğrulamayıda yaptım ancak hala aramalarda sitem çıkmıyor ne yapabilirim acaba ?
Ben siteyi açalı 2 ayı geçti nerdeyse google a kayıtta yaptırdım google ın verdiği html dosyasını ftp ile siteme yükleyip doğrulamayıda yaptım ancak hala aramalarda sitem çıkmıyor ne yapabilirim acaba ?
Içerik orjinal ve yeterki oranda mi
Site açmış olabilirsin ama içindeki bilgiler başka sitelerden kopyala yapıştır olmamalı sana ait olmalı. İçerik olarak yeterli olmalı bir iki tane yazı ekleyip google da bunun çıkmasını beklememek lazım.Derken tam olarak anlamadım?
Site açmış olabilirsin ama içindeki bilgiler başka sitelerden kopyala yapıştır olmamalı sana ait olmalı. İçerik olarak yeterli olmalı bir iki tane yazı ekleyip google da bunun çıkmasını beklememek lazım.
Başka bir ihtimal de senden önce site adını bir başkası kullanıp farklı amaçlar ve uygun olmayan içerikler için kullanmış sa google banlamış olabilir.
evet oda olabilir ama bence içerik yönünden biraz zenginleştir çünkü google adwords ları yani arıları bunlara bakıyor. hemen bekleme
arkadaşım zaten bir iki günde olmaz o iş hem google online olmana bile bakar. Yani siteni 1 hafta boş bıraksan pagerank düşer ayrıca çalıntı içeriktenn çok backlink ve yeni konular ve iletiler sana yararlı olacak..
- - - Mesaj Güncellendi - - -
arkadaşım zaten bir iki günde olmaz o iş hem google online olmana bile bakar. Yani siteni 1 hafta boş bıraksan pagerank düşer ayrıca çalıntı içeriktenn çok backlink ve yeni konular ve iletiler sana yararlı olacak..
![]()
Link yapısını resimde görüldüğü şekilde yaparsan .html olarak görünür tüm yazı adreslerin.. buda google amcanın sevdiği yapıdır..
Google veya yapı search sistemlerinde şöyle bir husus yer almakta;
Sitenizin yaşam süreci aktif süreci bazlı kayıt gerçekleşmekte fakat bu Google tarafından sayfanız arama motorunda çıkacak anlamına gelmez.
Bir diğer faktor ise içerik düzeyi konu ve özgün olması
Paylaşım ve hizmet düzeyliliği
Anahtar kelime kullanma
Spam ve bot faktörlerden kaçınma
İnternet sitenizi bir araç ile sınamalısınız bunu sağlayan bir kaç web adresi var özel mesaj ile bana danışabilirsiniz orada verilen rapor analizi üzerine gelişmeyi sağlarsanız arama motorunda çıkışınıza olanak sağlanacaktır.