Sitedeki Misafirler Şişirme mi :D ?

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Şu An Forumumuzda: 556 (34 Kayıtlı ve 522 Misafir Üye Bulunmaktadır.) Online Rekorumuz: 12.421 Üye İle 18-02-2010 Saat 22:14 gerçekleşmiştir.
, 7.42, AdReNaLiNe, anamur, bykonfizik, Carnage, chimera, clinteastwood, dejawu, DorukC, erjan, ersinak, evowinds, gscikilom, Jojoba, kaplan42, KAZUYA, keyloger, KimiJuan, LastDot, llavinya, mgsmus, mr.meseli, mxmrose, orcnd, s7v7n, sdbz, skartal, souris, thex, tunjer, vegaturk, yakusha, yarenlik

Dikkat ettimde sabahın köründe , bakıyorum orantısız bir kullanıcı dağılımı var .

Tamam herkes online olmayabilir , siteye üyede olmayabilir ama , 500 kişide sabahın köründe SDN yemi girmiş

Bunların Çoğu Bot olmasın sakın ::confused1:

Ha bu kanıya şuradan vardım , Misafirler zaman aşımına uğramış konulardada gözüküyor (sabahın bu saatinde hemDE)

Sabahın köründe adam bilgisayar toplama konusuna mı girmiş :D ,, daha bunun gibi garip konularda online misafirler gözüküyor

Enteresan

-

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bot olması imkansız yılların birikimi diyebilirm ben çok net size.

ny28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birkaç yıldır hemen hemen her gün sdn'yi gün içinde en az 30 kez tıklarım. forum son başlıklarını okurum. her sabah ta sdn deyim. SDN'yi az çok tanıdım da. zaten tıkladımğım 4 siteden biri. insanlar sırf bilgisayar toplamak için gelmiyor. Ve foruma giriş yapmak zorunda da değil..

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
smf ve vbullettin ayni mantikla isliyor. kontrol panalinde onun bir ayari var. 500 kisi birer kere ziyaret ediyor kapatsalarda kayitlari duruyor.bir sekilde sisirme.kontrol panelinden temizlik yapmis olsalar bu 500 kisinin 400 u silinecektir.
araklamaci forumun para kazanma taktikleri

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
100000'i geçik üyesi olan sitemizin bu saatte 500 ziyaretçisi olmasından doğal ne var? Zaten google'da genellikle ilk sıralarda çıkıyoruz. Forumumuz sadece bilgisayar üzerine olsa tamam ama her konuda bilgi var forumumuzda.. Gayet normal. Şişirme kesinlikle yok.

Zaten google analytics değerlerine göre aylık 1.200.000 TEKİL ziyaretçiye sahibiz.

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
chrome kullanıyorum.chrome u açınca en çok tıklanan sayfalar önizlemeleri ile birlikte ana sayfada çıkıyor.şu an sdn 1.sıra da google 2.sırada.sdn google'ı bile geçtiyse bu listede yanlış değildir herhalde.

damapika

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben mesela üye girişi yapmadan bakıyorum

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Benim sitenin kullanıcı sayısına ve potansiyeline hiç bir itirazım yok yanlış anlaşılmasın ,,

ama sabah saatlerinde bu kadar kişinin olması şaşırttı beni

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Sabah saatlerinde milyonlarca kişi internette geziyor xerox.. Şaşılacak bir durum yok :)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Benim sitenin kullanıcı sayısına ve potansiyeline hiç bir itirazım yok yanlış anlaşılmasın ,,

Şaşırtmasın çünkü birçok kişi sabah kalkar kalkmaz bakıyor ne var ne yok diye.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
pesimist gereken cevabı vermiş :blush::thumbup:

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16

sdn ye sadece türkiyeden girllmiyor.dünyada milyonlarca türk var.türkiyede sabah iken birçok ülkede öğlen veya akşam. bu yüzden çok takma bu konuya.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
ufak şişirmeler olabılır :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Şişirme olacağını sanmıyorum şişirmeleri ufak tefek forumlar yapar :)
ha google bot yokmu var yahoo var bing var varda var ama 500 tane değil :)
Eğer Sdn de bir konu açıp 15 dakia içinde google ile aratırsanız yine sdn deki konunuz bulunur ne kadar hit bir site olduğunu varın siz düşünün :)

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Cookie-Timeout süresini yüksek tutmuşlar.

Her forum yapar bunu.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
smf ve vbullettin ayni mantikla isliyor. kontrol panalinde onun bir ayari var. 500 kisi birer kere ziyaret ediyor kapatsalarda kayitlari duruyor.bir sekilde sisirme.kontrol panelinden temizlik yapmis olsalar bu 500 kisinin 400 u silinecektir.

Yok artık...:wink:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117

Bahsettiğin türde bir ayar yok varda benmi bulamıyorum :) bende vbulletin kullanıcısıyım bahsettiğiniz Cookie-Timeout süresi oda şöyle yapılır admin panelinde Cookie-Timeout süresi default olarak 900 gelir bu ayarı dilediğin gibi artırabilirsin bu ne işe yarar misal sen şuan forumdasın sdn sayfanı kapattın ancak time out süresi kadar forumda online görünürsün şimdiye kadar sdn de çevrimdışı olup online görünen kullanıcı görmedim

Söylediklerimi test edin Cookie-Timeout süresi tezinizi çürürttüm sanırım:clover:

Cookie-Timeout süresi niçin yüksek tutulur bunu küçük forumlar yapar çünkü kullanıcı yani onlara göre balık avlamak için :D çünkü bazı kullanıcılar forumdaki bilgilere göre değilde forumun kullanıcı yoğunluğunu baz alarak foruma üye olurlar çoğu kişi bu yöntemle avlanır o malum sitelerin adminleride avlar...:tongue:

Ayrıca sdn ni bir çok site bağlantı linkleri ve haberleri yayınlanmakta haber sitelerine giren haberi okur devamını okumak için forumada girebilir bu ayrıntıyıda unutmamak gerekir :clover:

Ayrıca kimse yanlış anlamasın avukatlık yapmıyorum yiğidin hakkını yiğide vermeye çalışıyorum :thumbup1:

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Kim bu foruma girenler.Kim kim kim :D

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Saçma konulardan bir tanesi daha.(Açan kişi yanlış anlamasın ancak gerçekten çok saçma bir konu.)

Bu konunun saçma olduğunu zaten sitede bilgi almak ve bildiğini paylaşmak olsun,eğlence olsun,ve sadece muhabbet olsun diye kayıt olan kullanıcılar tanıyorum ve sizin bu potansiyel olan bir sitede sizin bunu garipsemeniz biraz tuhaf olmuş.

Aslında evet sabah bile olsa o 500 değil binleri aşması gereken bir sayı olması gerekir en azından bu iş için sarf edilen bir emek var.

Konuyu açmadan önce bunları 2 kere düşünmeniz gerekirdi.
Niyetiniz kötü olmayabilir ancak başkalarının aksini düşünmesinede yol açtığınızında farkında olmanız gerekirdi.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Konuyu sabah 9:15 te açmışsın.. 9:15 sabahın körümü???..

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
sabahın 6 sında bile 300 görmüştüm ben
Ayrıca siteye giren sadece Türkiye den girmiyolar
Bunun yurtdışısıda var
Sana sabahın körü olan millete öğlen saati olabilir
bunuda düşünmek lazım :D

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
:thumbup1::thumbup1::thumbup1:

evet sahsen sizin sabah 6 dediginiz saatler de ben sabah 11 de derse girmis hoca ders anlatirken ben sdn gunluk basliklari okuyp forumun yeni basliklarina sole bir goz atiyorum

hoca da su an da oldugu gibi hala , efem "we still use the real clock to determine when to write" diyor su saniyelerde , yok garibi benim bilgisayrala not aldigimi falan sanmasi da extra not tabi :D:)

Kürşad 56

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu sdn nin gelişimi durdurulmuş yeniliğe kapatılmış güncel sorunlardan belirli bir siyasi yöne kapalı tasavvufi çalışmalara büyük ölçüde kapıları kapatılmış hali.Yani budanmış halidir.
Kanımca kamuoyu gücü artmasın diye sadece zararsız!!konulara açık yoksa bir gazeteden daha fazla komuoyu oluşturabilirdi.Kısa bir zaman dilimen kadar öyleydi.
Siz siz olun sdn yi küçümsemeyin.Eğer biraz gelişime açılsa çoğu kollarda en önlerde geleceği aşikardır.
Şimdi bu arkadaşın konusunu daha değişik bir yönden ele alıp tartışmanın yönünü değiştirmek istiyorum.
Bu yorumdan sonra yorumlayacak arkadaşlar

online durumu ziyaret durumu rating sizin için önemlimidir yeterlimidir yeterli değilse sdn nin hakettiği yerlere ulaşabilmesi için katılımcı başına bir şey gelmeden neler yapmaya çalışmalıdır bunu katılımcıların,sınır çizgisinide yöneticilerin açıklaması gerekir ama samimiyetle

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Sitede hiçbir şekilde bu tür şeyler kullanılmadı, kullanılmayacaktırda. Size göre Sabah olan saatler, başka ülkeler için tam internete girilecek zamanlardır. Şuan bile benim gördüğüm ve sisteme tanımlı 72 arama motoru siteyi ziyaret ediyor. Belirteyim :D "Tanımlı"... Tanımsız binlerce bot var. Belki bilmiyorsunuz ama ben bir anda bir siteye 2000-3000 bot'un girdiğini bile gördüm. Onun için boşuna bundan birşeyler çıkarmaya çalışmayın arkadaşlar.

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
benim sdn sürekli açı. çoğu zaman login de değilim