Site Yönlendirme Sorunu

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
arkadaşlar bir problemim var aslında bunun bir virüsten kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilmiyorum sorun şu ki bugün yeni birşey varmı diye sdn ye girdim ordan magazin bölümüne geçecektim ki file2store.info diye bir siteye yönlendirdi kısıtlı ingilizcemden anladımki bir online backup sistem yedekleme programının reklamını yapıyor ama bu programın adı sanı hiç duyulmamış nod32 avast norton avira tarattım birşey bulamıyor gerçekten kafayı yiyeceğim arkadaşlar bu virüslerden o kadar ağzım yandıki kendime bir favori siteler listesi yapıp yer imlerine ekleyip sadece ordan giriyordum bilmiyorum aslında virüs olup olmadığını aslında linux a geçmek istiyorum ama hiçbir bilgim yok kullanımı da biraz zor galiba kurulum cdim de yok ama gerçekten Windowstan Nefret ettim artık:(

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
N'aptın sen :D Sn yeter ki linux'a geçmek iste yol gösteren olacaktır

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
linuxa geçmen daha iyi olur tabi. ama geçene kadar çözüm istersen şunları belirtiyim. adware kapmış sistemin. pcni adaware ve spybot ile bi tarat. daha da bi şey olmazsa. nasıl öğrenirim diye düşünmeden kur linuxu:D

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
linuxa geçmen daha iyi olur tabi. ama geçene kadar çözüm istersen şunları belirtiyim. adware kapmış sistemin. pcni adaware ve spybot ile bi tarat. daha da bi şey olmazsa. nasıl öğrenirim diye düşünmeden kur linuxu:D
spybot u şimdi indiyorum bakalım neler olacak sağolasın tarama sı akşama falan biter heralde

---------- saat 00:48 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:02 eklenmişti ----------

tarattım birşey çıkmadı

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
spybot u şimdi indiyorum bakalım neler olacak sağolasın tarama sı akşama falan biter heralde

---------- saat 00:48 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:02 eklenmişti ----------

tarattım birşey çıkmadı

o zaman iki çözüm yolun kaldı. ya format atacaksın yada linuxa yatay geçiş yapacaksın:D

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
shadowknight aslında gogıl amcaya bir sordum soruşturdum vbulletin sorunu falan diye yorumlar var birde sen denermisin google ye sdn magazin yaz girmeyi dene çunkü bu sorun sadece sdn magazinde 2 efadan fazla yaşandı diğer siteler şimdi açılıyor

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Ca 2010 antivirus antispyware programını trial olarak sitesinden indir kur güncelle tara sistemin cam gibi olur

alycann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tamam kafam kızdı linuxa geçiyorum diyosunda yarın da linuxtan vazgeçme.Bence önce windows 7 kur sonra ikinci işletim sistemi olarakta linux kur ne olur ne olmaz.Windows 7 den memnun kalacağına eminim.Linux içinde Mint ile başla derim .Hadi hayırlı olsun ;)

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Tamam kafam kızdı linuxa geçiyorum diyosunda yarın da linuxtan vazgeçme.Bence önce windows 7 kur sonra ikinci işletim sistemi olarakta linux kur ne olur ne olmaz.Windows 7 den memnun kalacağına eminim.Linux içinde Mint ile başla derim .Hadi hayırlı olsun ;)
işte bunun için yardım istiyorumya linux hakkında pek birşey bilmiyorum kurmaktan kullanmaya kadar ama şimdiki birinci gündemim şu sorunu halletmek olacak

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kayıp sen dediğimi yaparmısın exploit yemişssin işte :)
vallahamı tamam o zaman ya bu e-trust a fazla güvenmiyorum açıkcası:confused1:

---------- saat 07:57 eklendi ---------- önceki mesaj saat 07:54 eklenmişti ----------

birde bu linux u nasıl kurabilirim aslında ben normalde acer aspireyle işimi görüyorum ama bu yadigar pc yi babam kullanıyor özellikleri berbat onun niçinde hangi dağıtımıda kuracağımı bilmiyorum ama babama linux windows farketmez yeterki sörf yapabilsin

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
vallahamı tamam o zaman ya bu e-trust a fazla güvenmiyorum açıkcası:confused1:

Vallaha bende pek güvenmezdim bugüne kadar ancak kasper tarzı bilindik programların silemedi Win32 sality virüsünü ve 4/5 çeşit trojanları bulup yok etti :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
shadowknight aslında gogıl amcaya bir sordum soruşturdum vbulletin sorunu falan diye yorumlar var birde sen denermisin google ye sdn magazin yaz girmeyi dene çunkü bu sorun sadece sdn magazinde 2 efadan fazla yaşandı diğer siteler şimdi açılıyor

aha bana da oldu:( pc temiz eminim. büyük ihtimal bizden kaynaklanmıyor.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
valla bende de oldu:(Yönetime bildirsem mi?:(

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
diyorum arkadaşlar sorun benim pc de değil diye ahanda keyfim yerine geldi adware falan yememişim:D neyse yönetime bir bildirilsin bakalım şunun icabına bir baksınlar

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar benim tarafımdan değil ama yönetime bildirildi