Site yavaşlığı ve haberler

barankaynak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun süredir düzelir belki diye bekliyordum ancak bu haberi gördükten sonra dayanamayarak üye oldum sırf bunları yazabilmek için.
Bu linkteki haber sizce de gerçekten bir haber niteliği taşıyor mu? Ya da anlatılması gösterilmesi gerçekten ne kadar gerekli olabilir? Sitenin kalitesini düşürmekten başka bir işe yaramıyor bence.
Ayrıca site hızlı açılmıyor zannedersem reklamlar yüzünden ve bazen 5 saniyeye kadar beklemek zorunda kalıyorum bembeyaz bir sayfa ile. Hİç mi yöneticilerin gözüne çarpmıyor bunlar?
Foruma üye olabilmek için ise çok uğraştım. Onay maili geç geliyor, üyelik sayfası yine reklamlar yüzünden açılmıyor ve kan grubuma neden ihtiyaç duyuyorsunuz onu anlayabilmiş değilim.
Yıllardır sitenizin takipçisiyim sitenin daha iyi olması kaliteli bir platform olması nedeniyle eleştiriyorum. Umarım değerlendirirsiniz.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Herkes anasının karnından öğrenerek doğmuyor. Bilmeyen çok. Siteye gelince site gayet normal tıklayınca 2 saniye dolmadan ekrana geliyor. Fireox'ta.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Ben tıkladığım anda açıyorum sayfaları. PCni değiştir. Google'a bile yavaş giriyorsundur sen.

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
öncelikle hoşgeldin daha sonra bendede sorun yok hemencecik açılii :D chrome

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Haber gerçekten boş.

Birisi CD'yi yüksek hızla çevirip kırıyor. Bu mu yani teknoloji?

Hız ve reklam konusunda yanılıyorsun. Bende gayet hızlı açılıyor site.

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Ben hiç reklam görmüyorum. :D Yaşasın reklam engelleme. :D (Adblock, flashblock)

barankaynak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben tıkladığım anda açıyorum sayfaları. PCni değiştir. Google'a bile yavaş giriyorsundur sen.
Merak etme senden daha hızlı giriyorum, şüphen olmasın :wink:
Zaman zaman olan yavaşlıklar sunucudan fakat reklam alınan bazı sunucular uzun süre isteğe cevap veremeyebiliyor tavsiye bu reklamların bir javascript ile sayfa yüklendikten sonra yüklenmesi.
Herkes anasının karnından bilerek doğmuyor evet doğru ancak kimse de bu haberdeki gibi saçma sapan bir bilgiye ihtiyaç duymaz zira bu tip haberler genellikle facebook içinde paylaşılan türden bir haber olabilir ancak. Kaliteden bahsettirmez tersine leke düşürür.
Yorumlarınızı lütfen dalga geçmek mahiyetinde değil sitenin yararına yapınız.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Adblock kullandığım için herhangi bir sorun yok forum çok hızlı :)

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Merak etme senden daha hızlı giriyorum, şüphen olmasın :wink:
Zaman zaman olan yavaşlıklar sunucudan fakat reklam alınan bazı sunucular uzun süre isteğe cevap veremeyebiliyor tavsiye bu reklamların bir javascript ile sayfa yüklendikten sonra yüklenmesi.
Herkes anasının karnından bilerek doğmuyor evet doğru ancak kimse de bu haberdeki gibi saçma sapan bir bilgiye ihtiyaç duymaz zira bu tip haberler genellikle facebook içinde paylaşılan türden bir haber olabilir ancak. Kaliteden bahsettirmez tersine leke düşürür.
Yorumlarınızı lütfen dalga geçmek mahiyetinde değil sitenin yararına yapınız.
Öneri ve eleştiriniz için teşekkür ederiz. Sitenin daha iyi olabilmesi için elimizden geldiğince çaba sarf ediyoruz. Sizlerin de yapıcı elişitirleri ile daha da iyi şeyler ortaya koyabilmeyi umuyoruz.
Teşekkürler.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Site bencede gayet hızlı.Hele SDN gibi başka büyük sitelerle kıyaslayınca jet gibi.Arada bendede takılmalar oluyor ama oda benim PC yüzünden.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Forumda reklam varmıydı ya :DEngelledim hepsini şakkadanak açılıyo opera ile :D

CAMBAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bir kaç şahsiyet ( nicki önemli değil ^^ ) konuyu açıpta doğru bir üslupla siteyi eleştiren ve gerçekten sitenin düzeni ve kalitesiyle yakından ilgilenen birisine;
saçma sapan, hem dalga geçmek hemde sırf eleştiri olsun diye ve itici konuma koyulması maksadıyla saçma sapan yorumlar yapıyor...
açıkcası neye göre bunları yapıyorlarda sitenin düzensizliğine neden oluyorlar anlaşılacak birşey değil...
ve arkadaşa destek vermek gibi bir durum söz konusu olmasın ancak ben hem masaüstünden hemde laptopumdan (4gb ram,p8700 işlemcili,firefox ,diğer bilgilere gerek yok sanırsam) bu siteye girişimde sorunlarla karşılaşıyorum,yavaş açılması gerçekten var ancak o kadarda katlanılmayacak durum değil,
haberler konusunda da gerçekten teknolojiyi yakından iilgilendiren veya bilinmesi gereken kısacası haber denilmeyecek düzeyde konular çok var...
bunlara editörlerin sırf yer kaplasın diye yada açıkcası merak edipte ilgi çekeçek konu gibi görünsün diye yazıyor galiba...neyse o değilde şu mevzu cidden güzelmiş :)
cvp olsun diye sırf site için "git pc ni değiş" deniliyor :D. arkadaş sanırsam siteye girilmesi için özel sistem toplamış,kii sistemi eminim çok iyidir,ne mutlu ona... :D
reklamlar konuların okunmasında bile engel olabiliyorlar ,reklamsız site olsun demiyorum ama belli bir düzenle konulsa daha iyi olur...mesela sağ taraftaki reklam on numara yere konulmuş galiba, çoğunluk konulardaki yazıları sansürlercesine okunmasını engelliyor :S bu mu reklam şimdi.Böyle reklam olacaksa sol taraf boş kalmış orayada koyun bari... :S
tamam reklamlar iyi bir şey sitenin para kazanması gerekiyor ama olmaz bu şekil...
ve kısaca diyeceğim şudur ki,arkadaşa eğer sırf yorum yapacaksanız özelden mesaj atında,"sdn'deki üyelerin yeni gelen üyelerine tavrı nasıl acaba?" sorusunun cevabını ortaya çıkartmasınlar....

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Benim tek şikayetim bazen editörler sırf ilgi çekmek için kışkırtıcı başlıklar atıyor, konuya giriyorsun fıss :D

katironni

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bir kaç şahsiyet ( nicki önemli değil ^^ ) konuyu açıpta doğru bir üslupla siteyi eleştiren ve gerçekten sitenin düzeni ve kalitesiyle yakından ilgilenen birisine;
saçma sapan, hem dalga geçmek hemde sırf eleştiri olsun diye ve itici konuma koyulması maksadıyla saçma sapan yorumlar yapıyor...
açıkcası neye göre bunları yapıyorlarda sitenin düzensizliğine neden oluyorlar anlaşılacak birşey değil...
ve arkadaşa destek vermek gibi bir durum söz konusu olmasın ancak ben hem masaüstünden hemde laptopumdan (4gb ram,p8700 işlemcili,firefox ,diğer bilgilere gerek yok sanırsam) bu siteye girişimde sorunlarla karşılaşıyorum,yavaş açılması gerçekten var ancak o kadarda katlanılmayacak durum değil,
haberler konusunda da gerçekten teknolojiyi yakından iilgilendiren veya bilinmesi gereken kısacası haber denilmeyecek düzeyde konular çok var...
bunlara editörlerin sırf yer kaplasın diye yada açıkcası merak edipte ilgi çekeçek konu gibi görünsün diye yazıyor galiba...neyse o değilde şu mevzu cidden güzelmiş :)
cvp olsun diye sırf site için "git pc ni değiş" deniliyor :D. arkadaş sanırsam siteye girilmesi için özel sistem toplamış,kii sistemi eminim çok iyidir,ne mutlu ona... :D
reklamlar konuların okunmasında bile engel olabiliyorlar ,reklamsız site olsun demiyorum ama belli bir düzenle konulsa daha iyi olur...mesela sağ taraftaki reklam on numara yere konulmuş galiba, çoğunluk konulardaki yazıları sansürlercesine okunmasını engelliyor :S bu mu reklam şimdi.Böyle reklam olacaksa sol taraf boş kalmış orayada koyun bari... :S
tamam reklamlar iyi bir şey sitenin para kazanması gerekiyor ama olmaz bu şekil...
ve kısaca diyeceğim şudur ki,arkadaşa eğer sırf yorum yapacaksanız özelden mesaj atında,"sdn'deki üyelerin yeni gelen üyelerine tavrı nasıl acaba?" sorusunun cevabını ortaya çıkartmasınlar....

reklam konularında bişey diyemem sonuçta çok kolay bir şekilde engelleniyor ama diğer söylediğin şeylere harfiyen katılıyorum.Foruma yeni katılan birine direk eleştiri yaptığı için korumacı bir davranışla git pc ni değiştir tarzda dalga geçilmesi hoş değil.sözüm sana onlt

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Haber güzelmiş. :D Geri kalan konu beni pek ilgilendirmiyor açıkçası.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bu reklamlar nerede?:D Cidden soruyorum.Ben hiç reklamla karşılaşmadım da...
Ayrıca sitede pek bir yavaşlıkta olmadı.Arasıra oluyosa da ona laf edilemez.

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
arasıra site yavaşlıyor tamam doğru>>ttnet
reklamlara gıcık oldun>>firefox kullan, ben IE kullanıyorum.
habere gelince
sen hiç "BRAINIAC" izledin mi
bi dolu şeyi havaya uçuruyorlar ve buna bilim diyorlar.bence de öyle bilim.
burda çok gereksiz gözüksede bir deney var, gözlemleme olayı sunulmuş bize.
bu deneyi , alet olsa evde kendim yapardım.

mesela 2+1 de Bas ın önüne kağıt parçaları koyup ne kadar uzağa uçtuklarını gözlemledim. şimdi basla giden uçak yapıcam. satisfaction la son hız....

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
senin bilgisayar kaldırmıyordur belki sdn yi

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Ben üyeliğimden itibaren eleştiriyorum. Belki tanıyan bilir. Ancak yararlı değildir de diyemem SDN için. Daha doğrusu kişinin ne beklediğine doğru orantılı bu durum biraz da. Sana göre hafif bilgilerdir diğerine göre belki yararlı bilgilerdir. Ama site hakkında konuşacak olursak şöyle diyebilrim. SDN'nin gerek forumda gerekse sitede çok sıkıntılı günleri oldu ve halen de devam ediyor aralıklarla. Hiç birşey mükemmel değil tamam ama bu kadarda yavaşlılık ve arızalılık olmaz diye düşünüyorum.

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bazıları kraldan çok kralcı. Bir arkadaş şikayetini belirten bir konu açmış (bencede haklı), hemen bir grup saldırıya geçmiş. Sanki site babanızın. Site Admin'i şikayete teşekkür ediyor. Ama o grup ısrarla vay sen bu siteyi nasıl eleştirirsin gibi yorumlar yapıyor.