2000 liramı [emoji55] [emoji55] [emoji55] [emoji50] [emoji50] [emoji50]2000 liraya çok temiz bir iş çıkarırım. Ha 50 liraya yapan olmaz mı? Sürüsüyle bulursun...
Arvixe hostingte 2yillik hosting paketi+omur boyu ucretsiz alan adi 96$. Themeforest.com adresinden 30-60$ arasi bir fiyata da profesyonel tema alirsin. Wordpress alt yapili cok kaliteli temalar mevcut. Satin aldigin temaya bir kez ucret oduyorsun,omur boyu ucretsiz guncelleyebiliyorsun. Bu sayede giderin minimumda kalmis olur. Kolay gelsin.fiyat çok sıkıntı değil senelik gideri ne kadar olacak benim için o önemli biri mesela bir iş istediğinde sitenin üstlerde görünmesini isitiyorum direk kullanımı da kolay olsun istiyorum
fiyat çok sıkıntı değil senelik gideri ne kadar olacak benim için o önemli biri mesela bir iş istediğinde sitenin üstlerde görünmesini isitiyorum direk kullanımı da kolay olsun istiyorum
Çok teşekkür ederim daha önce hiç kurmadım kurulumda sıkıntı çeker miyim ve site de google de üst sıralara taşıma nasıl oluyor peki bir de hosting alanı yeterli olur muArvixe hostingte 2yillik hosting paketi+omur boyu ucretsiz alan adi 96$. Themeforest.com adresinden 30-60$ arasi bir fiyata da profesyonel tema alirsin. Wordpress alt yapili cok kaliteli temalar mevcut. Satin aldigin temaya bir kez ucret oduyorsun,omur boyu ucretsiz guncelleyebiliyorsun. Bu sayede giderin minimumda kalmis olur. Kolay gelsin.
Kurulumda sorun yasamazsin. Themeforest.com'da satilan Wordpress temalarinin ayarlamalari icin yardim dosyalari mevcut. Butun kategorilerde temalar mevcut. İleriye donuk hangi temanin daha uygun olacagina karar verdikten sonra geriye web sitenin tanitimi kaliyor. Hosting alani sinirsiz. Arvixe kendini kanitlamis bir hosting firmasi. Turkce destege de sahip. Googleda ust siralara cikmak zamanla olur. Birisi web sitenizi googleda ust siralara cikaracagim dese bile inanma. Bu sira konusu seonun tum kurallari yapilsa bile zamanla olur. İyi bir seo calismasi ve bazi ayrintilara dikkat ettikten sonra web sitenizin arama motorlarindaki siralamasi yukselecektir.Çok teşekkür ederim daha önce hiç kurmadım kurulumda sıkıntı çeker miyim ve site de google de üst sıralara taşıma nasıl oluyor peki bir de hosting alanı yeterli olur mu
30 tlye bile kurabilirsinDikkatimi çekti bu konu, yazasım geldi...
Basitçe anlatmak gerekirse;
1- Domain 20-25TL
2- Hosting 100-150TL ( Kendini ispatlamış firmalardan ( Godaddy tercihimdir. ) kaliteli ve özellik olarak sorun yapamıyacağın bir hosting.
3- Tasarım ( Sıfırdan kodlaman bence mantıksız. Bu yönde hizmet veren firmalar mevcut. Örneğin Themeforest. Themeforest'ta temalar değişiklik gösteriyor fiyat açısından ama ortalama 50 Dolar ona desek, websitesi kurmak için tüm araçlara sahip olabilirsin.)
Gelelim asıl olaya; Websitesi için herşey tamam da, sen eğer bu iş hakkında bilgin yoksa kime nasıl yaptıracaksın? themeforest'tan tema alıp, onu türkçeleştirip, siteye entegre edecek vatandaşta alın teri dökecek. Şöyle örnek verirsem, basit wordpress tabanlı bir siteye 200-300 lira arası bir ücret ile aldığınız temayı entegre edip bu işi bitirebilirsiniz.
Şimdi soruyorum vicdansızlar; Hangi site 50TL ye kuruluyor? Warez sitelerden tema çalıp, google'dan text,logo'ları da kopyalayıp mı 50TL'ye site kuracaksınız? + adam bir de google'da üst sıralarda çıkmak istiyormuş. bunun için seo, ssl gibi ekstra şeyler de var.
Şuraya yazarken duvara konuşuyorum gibi oluyor ama neyse. Anlamıyacaksınız hiç...