Site engelleme Yardim edin!!

Yorgunejder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, ben Soner.Siteye az önce kaydoldum ve yanlış yere falan konu açtıysam özür dilerim.Böyle bir konu önceden açılmıştı sanırım.Ancak biraz eski.Ben de tekrar açayım dedim.Ben Firefox kullanıyorum.Ve site engellemek istiyorum.Çoğu yerde aradım.C/Windows/System32/drivers/etc nin içindeki hosts dosyasını açıp oraya 127.0.0.1 ........ sitenin adresini yazıp kaydedin demişler.Ben Windows 7 kullanıyorum.Hosts dosyasını buldum.Birlikte aç diye bi seçenek yoktu.Ben de adının sonuna .txt ekleyerek açtım.O dediklerini yaptım ve daha sonra o metin belgesini, dosya olarak tekrar kaydettim.Yani uzantısız.Ancak bu 2 site sürekli açılıp duruyor.Kafayı yiycem.Sitelerin adreslerini de veriyorum.1.si : https://www.optionow.com/tr/minisites/100_bonus?link=15487&ntid=af_656337_B98C113B9B4B4&__ipu=1
2.si : https://lps.lotterymaster.co/lp/fre...fer_id=56&aff_id=684&source=lpl_v5big&__ipu=1 işte bu siteler.Arkadaşlar napıcam yav.İnternette gezinirken, herhangibir yere tıklıyorum, direk yeni sekme olarak bunlardan biri açılıyor sürekli.Farklı uygulamalar denedim.FoxFilter gibi.Ama yapamadım.Bi uygulama önerin, ya da hosts dosyasının içine tam olarak nasıl yazmam gerektiğini falan gösterin.LÜTFENN!!Gıcık oldum sabahtan beri bu sitelere.:(:crying:

adanus75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu problem sadece firefox tarayıcınızda oluyorsa eklentilerinizi kontrol edilin. Kurmadığınızı düşündüğünüz eklentiyi kaldırın muhtemelen düzelecektir. Buna benzer bir eklenti sanırım ismi ssave........ gibi bir başlığı vardı. Kaldırdım ve düzeldi.
Umarım faydam olmuştur.

Yorgunejder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevabınız için teşekkürler.Dün akşam bayağı uğraştım, zaten fazla bi eklentim yoktu.Bi, sayfanın üstündeki yerin resmini değiştirmiştim, o kadardı sanırım.Olmayınca, sinirlendim, ben de firefox'u sildim.Yerine chrome'u kurdum.Sorun gitti.Cevabınız için tekrar teşekkürler.