Site çok ağırlaştı

Reaksiyon puanı
10,327
Sevgili @Creative bu konuyu kaç günden bu yana açıp açmama konusunda mütereddit idim; Lakin site o kadar çok ağırlaştı ki çaresiz açmak zorunda kaldım. Son bir haftadır kağnı gibi oldu. Kıymetli adminim, bunun bir çaresi yok mu?! :)

Not: Benim internet veya pc'de bir sorun mu var diyecem ama diğer bütün siteler vızır vızır çalışıyor.

Reaksiyon puanı
10,327
Kimseden bi ses çıkmadığına göre demek ki arıza sadece bizim tarafta... :)
Gerçi bu akşam biraz daha rahatım, razıyım bu kadarına da, inşaallah böyle devam eder en azından.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Beğenip takibe almıştım ama yorum yazmaya vaktim yoktu, unutmuşum. Bende de var aynı sorun, site çok yavaş. Bir konuda @Görkem Say DDos ataklarından dolayı olduğunu dile getirmişti. Ondan yapılacak bir şey yok. Dua edelim de saldırı yapanların bilgisayarı patlasın. :D :D

tanerbuyuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bende problem yok sanırım genel değil.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,609
Beğenip takibe almıştım ama yorum yazmaya vaktim yoktu, unutmuşum. Bende de var aynı sorun, site çok yavaş. Bir konuda @Görkem Say DDos ataklarından dolayı olduğunu dile getirmişti. Ondan yapılacak bir şey yok. Dua edelim de saldırı yapanların bilgisayarı patlasın. :D :D
geçen hts'de kendimi geliştiriyordum, site çöktü.. böyle ddos olmaz ya :D

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Gerçi bu akşam biraz daha rahatım, razıyım bu kadarına da, inşaallah böyle devam eder en azından.

Bendede bazen mesaj yazarken bir hata olduştu hatası geliyor ve cevaplarım gitmiyor site kendini yenilemiyor 100 Mpbs internet olmasına rağmen sanki 3-5 Mpbs gibi açılmadığı yavaş geldiği oluyor veya ilk açtığımda PC'nin zorlandığını hissediyorum fanlar hızlanmaya başlıyor :) Geçen aylara göre site'de yapılan yenilikler ve güncelemelerden olsa gerek. Ama yakın zamanda çok olmuyor.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Ara sıra yavaşlama oluyor aşırı girmiyor bende Xiaomi redmi note 8 pro var telefondan sanıyordum.

Reaksiyon puanı
10,327
100 Mpbs internet olmasına rağmen sanki 3-5 Mpbs gibi açılmadığı yavaş geldiği oluyor

Bulunduğum yerde 8 Mpbs'den yukarısını altyapı desteklemediği için ancak bu kadarıyla idare etmek zorunda kalıyoruz. Sen bi de bizim çektiğimiz işkenceyi düşünsene! :)

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Şu an sorun yok ama çoğu zaman site çok ağır. Ben de tek bende sorun var sanıp konu açmamıştım meğersem sorun yaşayanlar varmış.

denizzined

Asistan
Reaksiyon puanı
142
Yoo katılıyorum tamam benim pc yavaş ama gerçektende forum sayfası yavaş işliyor bugünler de yalnız değilsin bende de aynı sorun var :)