- Reaksiyon puanı
- 25,547
Sitcom dizileri seven birisi olarak, kaliteli yapımları yakından takip ediyorum. Ancak bunlar Netflix'de olanlar ile sınırlı. Çünkü herhangi bir diziyi internetten kalitesiz bir şekilde izlemek ve reklamlara boğulmak pek tercih ettiğim bir şey değil. HIMYM, Friends, That '70s Show ve benzeri birçok diziyi izledim. Şans eseri de Twitter'da Community'yi gördüm. Bir şans verdim ve gerçekten en çok sevdiğim ilk üç sitcom arasına girdi. Özellikle ilk sezonları, bilindik sitcom dizilerinden daha farklı. Kahkaha efekti de olmamasına rağmen hayvan gibi güldüğüm yerler de oldu. Yeri geldi üzüldüm, yeri geldi duygulandım. Aslında sitcom dizilerini de bu sebeple çok seviyorum. Dizideki karakterler sizin arkadaşınız gibi oluyor. Onlarla aynı duyguları paylaşabiliyorsunuz. Dizi bir nevi sizin için güvenli alan oluyor. Bu yüzden sitcom dizileri benim için hep ayrı oluyor.
Dizinin son bölümünü az önce izledim. Harcadığım vakte sonuna kadar değdi. Eğer sizde sitcom severseniz veya şans vermek istiyorsanız, kesinlikle Community'ye bakın derim.
Dizinin birde filmi geleceği belirtiliyor ancak net tarih yok.
Dizinin Netflix sayfası.
Dizinin son bölümünü az önce izledim. Harcadığım vakte sonuna kadar değdi. Eğer sizde sitcom severseniz veya şans vermek istiyorsanız, kesinlikle Community'ye bakın derim.
Dizinin birde filmi geleceği belirtiliyor ancak net tarih yok.
Dizinin Netflix sayfası.