Lyraa
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 23
Bu da benim setup
Aynı model klavyeyi kullanıyormuşuz hocam
Arjibisiz kötü . 8/10Aynı model klavyeyi kullanıyormuşuz hocam
9-10 Çok güzel olsada ultra güzel modifikasyonlu bişeye 10-10 veririmHaydi bakalım isteyen sistemini atsın, isteyen 10 üzerinden sistemini atanları puanlasın. Ben başlıyorum buyrun bu benim sistem.
Ekli dosyayı görüntüle 134185
Özelliklerini merak edenler olursa yazayım,Masaüstü bilgisayarım yükseltme aşamasında, 2 haftaya hazır olacak. Ama laptobumu atabilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 134344
Fazla sade biliyorum
ekran kartı ? ama igpu ise en yakın zamanda ekran kartı alın benceÖzelliklerini merak edenler olursa yazayım,
Intel Core i7 8565U, 32 GB RAM, 1 TB SSD, UHD 620 iGPU var düldülde
Ekran kartı yok bu cihazda, oyun için de değil zaten. Render işleri ve yüksek sistem gerektiren işlemler içinekran kartı ? ama igpu ise en yakın zamanda ekran kartı alın bence
O zaman hayırlı olsun bilgisayarınızEkran kartı yok bu cihazda, oyun için de değil zaten. Render işleri ve yüksek sistem gerektiren işlemler için
RAM ve SSD yerine işlemci, ekran kartı güçlendirilebilirdi. Ne zaman aldınız, 2-3 yıl önce mi?Özelliklerini merak edenler olursa yazayım,
Intel Core i7 8565U, 32 GB RAM, 1 TB SSD, UHD 620 iGPU var düldülde
Bavul bu bavul.9-10 Çok güzel olsada ultra güzel modifikasyonlu bişeye 10-10 veririm
Kendi kasama 7-10 puan veriyom sanmayın ki övecem kendimi ?
Dil çıkarıyo bide, kesecem bunun dilini.
Ekli dosyayı görüntüle 134345
Yeni daha. Ekran kartı ThinkPad genelinde maalesef yok. Oyun için değil zaten, oyunu masaüstü sistemimden oynuyorum. Bir akrabam memnuniyetinden bahsetti, ben de hem taşınabilirlik hem de gücünden ötürü alma kararı aldım. Özellikle gelecekteki planlarımdan ötürü zaten laptop alacaktım, laptopta oyun oynamayacağım için bunu aldım. Memnunum.RAM ve SSD yerine işlemci, ekran kartı güçlendirilebilirdi. Ne zaman aldınız, 2-3 yıl önce mi?
Reis kasa çoksel ya.9-10 Çok güzel olsada ultra güzel modifikasyonlu bişeye 10-10 veririm
Kendi kasama 7-10 puan veriyom sanmayın ki övecem kendimi ?
Dil çıkarıyo bide, kesecem bunun dilini.
Ekli dosyayı görüntüle 134345
"Bunlara bile" derken? Alabilene 100 bin ₺'ye de bilgisayar var kardeşim. Tabi böbreklerimizi satmamız gerekir; ama yapacak bir şey yok.Bunlara bile 8 veriyorsanız ben atsam bir -8 i alırım heralde.
Ne alaka TG6 gayet güzel bir kasa.9/10. 1 puanı da kasadan kırdım, kasanın değiştirilmesi gerek.
Özelliklerini merak ederseniz : i5 8265u mx150 2 gb 8 gb ram 1 tb hdd + optane full hd ıps b&o play stereo win 10.
Klavyenin yan duruşuna 10-10 ?
Zahmetime değdi ama keşke diyorum o kadar uğraşma yerine normal kasa alıp modifikasyon yapaydım.@_Zaur_, ben bu kasaya kendi yaptığınız için 10 üzerinden 11 verirdim
Çok alaka, mesh değil. 1 puan da mesh olmadığı için kırdımNe alaka TG6 gayet güzel bir kasa.
Mesh değil ama yanda hava çıkışları var bence çok sıkıntı yaratmaz .Çok alaka, mesh değil. 1 puan da mesh olmadığı için kırdım
Eee kaç puan benim cs 1.6 da 100 FPS laptopaEkli dosyayı görüntüle 134350
Benim emektar (babam yine kabloyu saklamış acmiyim diye)
7/10 soğutma iyiymiş.Ekli dosyayı görüntüle 134350
Teşekkürleer sogutmamda rgb7/10 soğutma iyiymiş.
Hakkaten soğutma olmasa puanı kırabilirdim. 6.5-10 veriyom efenim.Teşekkürleer sogutmamda rgb
6/10Ekli dosyayı görüntüle 134350
Rgb olmasını sevmem ama basit İşıklı olsaydı keşke klavyeMasaüstü bilgisayarım yükseltme aşamasında, 2 haftaya hazır olacak. Ama laptobumu atabilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 134344
Fazla sade biliyorum