CAN GÜLER
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
arkadaslar sistemim pentium dual-core CPU E 5300 2.60 ghz 2gb ram atı radeon 4300/4500 ekran kartı 1gb acaba 32 bit acaba windows 8.1 uygun mu ??
Sisteminiz uygun. Aynı işlemci, 3GB Ram, Nvidia 9500 GT tarihi eser masaüstü bile kaldırıyor.[/QUOT
anladım tesekkürler zaten o kdarda düsük bi sistem değil yeni oyunları rahatlıkla açıyorum ama kafamda windows 8.1 kasarmı diye düsünmüsdüm
- - - Mesaj Güncellendi - - -
anladım zaten o kadarda düsük bi sistem değil son oyunları oynuyorum rahatlıkla ama sadece windows 8.1 kasarmı diye düsünmüsdümSisteminiz uygun. Aynı işlemci, 3GB Ram, Nvidia 9500 GT tarihi eser masaüstü bile kaldırıyor.
Sisteminiz uygun. Aynı işlemci, 3GB Ram, Nvidia 9500 GT tarihi eser masaüstü bile kaldırıyor.[/QUOT
anladım tesekkürler zaten o kdarda düsük bi sistem değil yeni oyunları rahatlıkla açıyorum ama kafamda windows 8.1 kasarmı diye düsünmüsdüm
- - - Mesaj Güncellendi - - -
anladım zaten o kadarda düsük bi sistem değil son oyunları oynuyorum rahatlıkla ama sadece windows 8.1 kasarmı diye düsünmüsdüm
Kasmaz. Hatta Windows 7'den bile stabil 8 ile 8.1
Tek problem var. Windows 7'de aldığın FPS Windows 8'de biraz düşük.![]()
zaten bende o yüzden 8.1 e geciyorum daha güncel we seri olduğunu gördüm buarada bana windows8.1 32 bit serial için yardımcı olabilirmisinKasmaz. Hatta Windows 7'den bile stabil 8 ile 8.1
Tek problem var. Windows 7'de aldığın FPS Windows 8'de biraz düşük.![]()