Si̇stemi̇m Normal Mi̇?

123sese

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar windows 8.1 kullanlıyorum sistem
2GB RAM (32BİT)
AMD SEMPROM(TM) 145 PROCESSOR 2.81 GHZ
NVIDIA GEFORCE 7300 SE/7200 GS (256 MB)

SİSTEMİM NORMALMİ ? VE PERFORMANS NASIL ARTTIRABİLİRİM TÜM HERŞEYİ YAPTIM GELİŞMİŞ AYARLARDAN YÜKSEK PERFORMANS GÜÇ SEÇENEKLERİNDEN YÜKSEK PERFORMANS + AYARLARINI MASAÜSTÜ ARKAPLAN SİYAH BAŞKA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR ŞEY VARMI ? VE EN ÖNEMLİSİ SİSTEMİM NORMALMİ ????

TheSev7NYT

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
evet bilgisayarın çok kötü normal de deil benim bilgisayarda aslında kötü ama niyese hiç kasmıyor oyunlardada drop yok daha performans arttırmak için program deneyin mesela razer cortex

123sese

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
evet bilgisayarın çok kötü normal de deil benim bilgisayarda aslında kötü ama niyese hiç kasmıyor oyunlardada drop yok daha performans arttırmak için program deneyin mesela razer cortex
BEN KASIYOR DEMEDİM Kİ ☺☺

Vladilena

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
sistem genel olarak düşük, muhtemelen eski bir laptop kullanıyorsunuz, masa üstü olsa bile yeni donanım alamazsınız, yeni pc almanızı tavsiye ediyorum, eğer işiniz sadece internette bir şeyler bakmsa idare eder

123sese

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
b
bu arada razer cortex var :D

TheSev7NYT

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
BEN KASIYOR DEMEDİM Kİ ☺☺

PERFORMANS NASIL ARTTIRABİLİRİM TÜM HERŞEYİ YAPTIM GELİŞMİŞ AYARLARDAN YÜKSEK PERFORMANS GÜÇ SEÇENEKLERİNDEN YÜKSEK PERFORMANS + AYARLARINI MASAÜSTÜ ARKAPLAN SİYAH BAŞKA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR ŞEY VARMI ? VE EN ÖNEMLİSİ SİSTEMİM NORMALMİ ????
performans diyorsun bu pc performans anlamıda gelir belirtmemişsin

123sese

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
sistem genel olarak düşük, muhtemelen eski bir laptop kullanıyorsunuz, masa üstü olsa bile yeni donanım alamazsınız, yeni pc almanızı tavsiye ediyorum, eğer işiniz sadece internette bir şeyler bakmsa idare eder
1-2 aya 2 gb ekran kartı 6 gb ram alacağım 2 gb var zaten takviye yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

işim eba vs zoom dan ders yapma :D ve bazen cs oynamak

123sese

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
21

TheSev7NYT

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
bu arada dua et admin çağırmadım ceza yemessin :D
mem reductu günde 10 kere felan kullan toplam 3 gb ram boşalır ayarlardanda tuş ayarı var bitanesine bas bundan sonra mesela " tuşuna basarsan belleği temizler belirli yükte bellek temizleme de var tavsiyem %90 yap merak etme az sonra ban yerim istemiyom ama can sağolsun @wittroc

123sese

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
mem reductu günde 10 kere felan kullan toplam 3 gb ram boşalır ayarlardanda tuş ayarı var bitanesine bas bundan sonra mesela " tuşuna basarsan belleği temizler belirli yükte bellek temizleme de var tavsiyen %90 yap
teşekkürler çok yardımcı oldun birtane daha konu açtım bulabilirsen cevaplarsan sevinirim :D