TeamSnow Pro
Asistan
aynen. olmazsa ip dns mac resetleyip gizli bi sekilde geri gelirim. ama istemem böyle bisi yapmakta.Ne diyelim. İnşAllah uyarılırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonuçta amacın yardım etmekdi.
aynen. olmazsa ip dns mac resetleyip gizli bi sekilde geri gelirim. ama istemem böyle bisi yapmakta.Ne diyelim. İnşAllah uyarılırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonuçta amacın yardım etmekdi.
bide işlemci yi söktürüp celeron taktır tam olsunözkaymak sistemini falan bilmiyorum yazıcı bilet sistemini de bilmiyorum,
format attığında bilgisayardaki her şey silinir onu söyleyeyim,
kendin yapabilirsin windows 10 deneme sürümü ücretsiz indirebilirsin kurulum için sanırım en az 8GB USB Flash belleğe ihtiyacın olacak
ben dedim zaten fpssi düser diyebide işlemci yi söktürüp celeron taktır tam olsun
Masaüstü mü var laptop muSelam arkadaşlar minecraft almayı düşünüyorum fakat sistemim kaldırır mı ?
İntel pentium dual core 2.93 ghz
2.50 gb ram
32 bit
intel 82945g express chipset family (ekran)
senden daha kötü PC ile oynadım ben 1.8 opti. ileSelam arkadaşlar minecraft almayı düşünüyorum fakat sistemim kaldırır mı ?
İntel pentium dual core 2.93 ghz
2.50 gb ram
32 bit
intel 82945g express chipset family (ekran)
Windows 10 edition oynamadan bu yorumu yaptığınız o kadar belli ki ben Java editionda 20fps aldığım pentium laptopta Windows 10 editionu akıcı şekilde oynayabiliyordumbide işlemci yi söktürüp celeron taktır tam olsun