Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
resimdeki sistem iyimidir psu yeterli olurmu ssd elimde olduğu için almıyorum ekran kartı şimdilik dahili kullanıp 1-2 ay sonra eklenecek 4 gb daha ram de ekleyeceğim ilerde
bütçem maksimum bukadar oluyor i5 e çıkarsam çok artar ileride gtx 1050 ekleyeceğim için i5 e gerek duymadım internetten videolarına baktım darboğaz yapmıyor hiç anakartada daha fazla veremiyorum malesef bütçeyi aştım biraz zaten
Teknobiyotik gibi montaj yapan sitelerden alırsan onlar yaparlar BIOS update'i. Montaj istiyorum de, BIOS update'in de yapılmasını rica et.
Yoksa H110M'de 7100 kutusundan çıktığı gibi çalıştıramazsın. Skylake işlemciye ihtiyacın olur update için. Malesef o B250 gibi anakartlarla da arada epey fiyat farkı var.
arada 70 tl fark var 6100 ile ama 7100 daha performanslı ve dahili grafikleri çok daha iyi hem anakartıda gaming modeli arıyorum güncelleme yapmadan açabileceğim anakart önerirmisiniz 7100 için