Öneri Sistemim iyi mi?

sbssaid67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
anakart:intel g41t-m7 | ekran kartı:amd radeon hd 4600 | işlemci:intel core duo 2 (TM)quad cpu 2.67 GHz | Bellek:4 gb | işletim sistemi:windows 8.1 patato edition | ilk önce neleri değiştirmem gerekir ?sizce

Son düzenleme:

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
anakart:intel g41t-m7 | ekran kartı:amd radeon hd 4600 | işlemci:intel core duo 2 (TM)quad cpu 2.67 GHz | Bellek:4 gb | işletim sistemi:windows 8.1 patato edition | ilk önce neleri değiştirmem gerekir ?sizce
Sistem iyi değil önceilkli olarak 4gb ram çok az istersen 3070 in olsun yine oyun oynayamazsın. 8 gb ram ise artık yeterli gelmemeye başladı yeni dönemlerin standardı 16gb ram olur gibi duruyor. Onun haricinde sistemin tümden değişmesi gerekiyor bence eğer yaşınız yetiyorsa yazın bir işe girip iyi bir pc çekmeniz en iyisi olur ama güncelleyeceğim diyorsanız rami güncellemelisiniz.

sbssaid67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sistem iyi değil önceilkli olarak 4gb ram çok az istersen 3070 in olsun yine oyun oynayamazsın. 8 gb ram ise artık yeterli gelmemeye başladı yeni dönemlerin standardı 16gb ram olur gibi duruyor. Onun haricinde sistemin tümden değişmesi gerekiyor bence eğer yaşınız yetiyorsa yazın bir işe girip iyi bir pc çekmeniz en iyisi olur ama güncelleyeceğim diyorsanız rami güncellemelisiniz.
Sistem 16 gb ram kaldırmıyor dediler bana

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Sistem günlük kullanım için (Film izlemek, internette gezinmek) için yeterli. Oyunlar için uygun hale getirmek istiyorsan açık konuşmak gerekirse anakartın G41 soket. Modlu Bios kurarak Xeon işlemciye geçerek GPU'yu en azından GTX750ti gibi bir kartla değişebilirsin. +4GB Ram takviyesi ve SSD takabilirsin. Fakat bunları yapmak yeni bir sistem toplamış gibi olacağı için en azından güncel bir APU sistem öneririm. Bütçem yok, yavaş yavaş yaparım dersen üstte yazdıklarımı yapabilirsin.