Sistemim İyi Ama Kasmalar Var Yardım

markos2734

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
intel core e7500 duo işlemçi
4 gb dr3 ram kingston
asus gt630 2 gb dirext 11 ekran kartı
İnca 350 wat psu var
not : ekran kartı + bios +anakart+nvidea sürücüsu hepsi güncel son sürumünu yükledim

ama bu sistemle wolfteam ve combat arms gibi online oyunda kasma var.
internet hızım gayet iyi.dowload hızı 6.45 upload : 67
ama nedense ben yazılımsal bi hata oldugunu dusunuyorum...
bundan once onboard ekran kartım vardı win 7 derecelinde 4.8 alıyodu bu gt630 6.8 alıyo
ama onboard ekran kartının yapmadıgı kasmayı gt630 yapıyo lütfen yardım etin.grafik etkisini düşük ayara çektim gene değişen bir şey olmadı.

win 7 derecelendirme :
http://i.hizliresim.com/KDbvzl.png
sistem özellikleri : http://i.hizliresim.com/xGAjny.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yardım edin lütfen . kafayı yiycem valla

Carmelo Anthoni

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardesim valla ne dicemi bilmiyorum acaba ekran karti guncellemesinde problem olabilir nvidia nin guncellemelirinde sknti oluyor bendede oldu yeni surumu bekledim duzeldi ancak sole yapabilirsin

guncellemeyi kaldirip eski surumu yukle veya beta surumu varsa bir ustun idareten yukle tam surum gelene kadar bence duzelir hata bence ekran kartinda

propontis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sistemin iyi değil kardeşim. Malesef. Core 2 duo benim kaç sene evvel kullandığım işlemci. Gt630 ise giriş seviyesi bir ekran kartı. Sorunun şayet yazılımsal ise windows güncellemeyi ya da directx 9.0c full paket yüklemeyi deneyebilirsin.

markos2734

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
propontis kardeş haklısın sistemim iyi değil... ama ben bu sistemle crysis 3 yada bf3, bf4 oynamayı beklemiyorum
ama bu sistemle wolfteam ve combat arms gibi oyunları rahat oynatacagını dusuyorum.
kardeş kismetse asus gtx650 ti bos alcam bu ekran kartı ile düşüncelerini yazarmısınız ?