b450m s2h anakart 8gb ram ryzen 5 3600 rx 5600xt sistem dizdim dun guc kaynagim yandigi icin yenisi lazim 3 tane buldum butceme uygun bilgisi olan ya da kullanmis olan varsa tecrubesini paylasirsa sevinirim
Hocam adam 500W'lık eski modellere bakıyor demek ki bütçesi 500-700 TL civarı, 750W önermek sizce mantıklı mı? Ayrıca RGB ışıklar falan çekse çekse 10-20W çeker, sırf onun için 750W almasına gerek yok.min 750 w alın kafanız rahat etsin fiytlar da çok fark yok zaten. rgb ışıklar fanlar vesaire baya gerektirir.
Bahsettiğiniz paralardan uçuk birşey söylemedim. Yorumuma da tepkinizi yazarak verdiniz beğenmeme ne alaka hocam ?Hocam adam 500W'lık eski modellere bakıyor demek ki bütçesi 500-700 TL civarı, 750W önermek sizce mantıklı mı? Ayrıca RGB ışıklar falan çekse çekse 10-20W çeker, sırf onun için 750W almasına gerek yok.
Fikrinizi beğenmediğim için "beğenmeme" emojisi attım, amacı da o değil mi zaten hocam? Ayrıca eli yüzü düzgün 750W bir PSU 1500'den başlıyor 2. el de olsa.Bahsettiğiniz paralardan uçuk birşey söylemedim. Yorumuma da tepkinizi yazarak verdiniz beğenmeme ne alaka hocam ?
Ben ayarlıcam ofisten hocam siz müsterih olun. Katılmadığınızı belirli edecek yorumdan sonra onu atmak hoş olmamış. Konu sapmasın iyi forumlarFikrinizi beğenmediğim için "beğenmeme" emojisi attım, amacı da o değil mi zaten hocam? Ayrıca eli yüzü düzgün 750W bir PSU 1500'den başlıyor 2. el de olsa.
Yanlış anlaşılma olmasın toksikliğine falan atmadım, sadece fikrinize katılmadım ondan dolayıydıBen ayarlıcam ofisten hocam siz müsterih olun. Katılmadığınızı belirli edecek yorumdan sonra onu atmak hoş olmamış. Konu sapmasın iyi forumlar
Aynı fikirde olmamakla karşıt fikirde olmak farklı şeyler siz bunu karıştırdınız sorun değil.Yanlış anlaşılma olmasın toksikliğine falan atmadım, sadece fikrinize katılmadım ondan dolayıydı
Bence de konuyu başka yere saptırmamak en iyisi, size de iyi forumlar dilerim.