Ghehdtdhys
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 38
Merhabalar, bilgisayarımın adı özellikleri, ekran kartımın özelikleri aşağıda bu sisteme göre hangi oyunları kaldırır söylermisiniz.
Mafia 2 yi deneyinMerhabalar, bilgisayarımın adı özellikleri, ekran kartımın özelikleri aşağıda bu sisteme göre hangi oyunları kaldırır söylermisiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 153505Ekli dosyayı görüntüle 153506
Mafia 2'nin deneme sürümü varmıMafia 2 yi deneyin
Bu oyunda Kumarhaneler falan yok demiMafia 2 yi deneyin
Ne ?Mafia 2'nin deneme sürümü varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu oyunda Kumarhaneler falan yok demi
tamam bana başka oyunlar önerirmisin ve bu arada 13 yaşındayımNe ?
BEKLE sen kaç yaşındasın?
Ablam sen galiba küçüksün indirme bunu yaşına göre oyunlar oyna.
Stardew Valleytamam bana başka oyunlar önerirmisin ve bu arada 13 yaşındayım
tamam küçüğümde ergenlik çağına kalmış burda 1-2 yaş bu oyun çok atari oyunu gibi hoş değilStardew Valley
Hayır öyle düşünme herkes o oyunu çok seviyor yayıncılara bak istersen onlar bile bayılıyorlartamam küçüğümde ergenlik çağına kalmış burda 1-2 yaş bu oyun çok atari oyunu gibi hoş değil
Oyunları grafiğine göre değil içeriğine göre yargıla. Oyun +7 yaş gayet güzel bir oyun. Çok da popüler zaten. YouTube'a "Stardew Valley oynuyor" yazarsan ne kadar popüler olduğunu da görürsün, sevdiğin bir yayıncıdan nasıl bir oyun olduğunu da görürsün.tamam küçüğümde ergenlik çağına kalmış burda 1-2 yaş bu oyun çok atari oyunu gibi hoş değil
Call of Duty 4: Modern Warfaretamam bana başka oyunlar önerirmisin ve bu arada 13 yaşındayım
Hepsi Güzel oyunlardırCall of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty 5: World at War
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty : Black Ops
Sol alttaki yere tıkla diğer Ekran Kartını seç
Hatta windows 3.1 kur uçsun bilgisayar hafiflikten.valorant oynaya bilirsin diye düşünüyorum benim sistem seninkine yakın ama ekrankartım biraz iyi ben oynuyoum
ve windows 10 kullanma 7 ye yada 8.1 e geç windows 10 çok ağır gelir senin bilgisayara
E , ona bakılırsa zamanında "Yüzyılın oyunu" denilen oyunda Age of Empires'dı.tamam küçüğümde ergenlik çağına kalmış burda 1-2 yaş bu oyun çok atari oyunu gibi hoş değil
Tabi oyun şimdi eskidiE , ona bakılırsa zamanında "Yüzyılın oyunu" denilen oyunda Age of Empires'dı.
Yaptıktan sonra ss atSol alttaki yere tıkla diğer Ekran Kartını seç
sadece intel hd graphics 620 var bu da zaten benim ekran kartımYaptıktan sonra ss at