kladırmaz bi kere bu ekran kartı dahili değilmi kaldırı ama pek bişey bekleme diyeyim pek iyi bir sistem değilben ets 2 alcam steamden ama sizce sistem kaldırır mı
sistem:
4 ram
amd r5 graphics
amd a9 9420
win 10 64 bit
%50 ölçekleme en düşük ayarlarda 60 fps verir eski sistemim bundan çok azcık daha iyiydi sadece ekran kartı radeon 530 dunasıl yani hangi ayarlarda kaç fps
o bile zor bence%50 ölçekleme en düşük ayarlarda 60 fps verir eski sistemim bundan çok azcık daha iyiydi sadece ekran kartı radeon 530 du
what
4gb vram mi var bu ekran kartında
Yanlışlıkla yazmışım pardon ama açar orta grafik
abi dahili ekran kartı dimi bu yaw zor baya zor ets2 hafif oyun değilkiYanlışlıkla yazmışım pardon ama açar orta grafik
Abi yapabiliyorsan RAM'İ 8 GB yap!ben ets 2 alcam steamden ama sizce sistem kaldırır mı
sistem:
4 ram
amd r5 graphics
amd a9 9420
win 10 64 bit
bilememo bile zor bence
Onunla o grafiklerde açabiliyorsan ets 2 çöp grafikli o zamanİntel hd 5500 ile oynuyodum yüksek grafik
ayn yani ets 2 undartaleOnunla o grafiklerde açabiliyorsan ets 2 çöp grafikli o zaman(öylesine dedim)
yapacağım ama yapmama izin vermiyor ailemAbi yapabiliyorsan RAM'İ 8 GB yap!
ciddiyim ben açıyodu 30 40 fps alıyodumOnunla o grafiklerde açabiliyorsan ets 2 çöp grafikli o zaman(öylesine dedim)
ciddi değilsin demedim ki!ciddiyim ben açıyodu 30 40 fps alıyodum
bütçe varsa yapmalısın benceyapacağım ama yapmama izin vermiyor ailem
Düşük ayarlarda rahatça açacaktır.ben ets 2 alcam steamden ama sizce sistem kaldırır mı
sistem:
4 ram
amd r5 graphics
amd a9 9420
win 10 64 bit
abartma benceamd hd 5570 2 gb ile yuksekte akıcı oynuyom
Kaldırmaz gt520m çok zayıf.pekala benimki kldırırmı
sistem:
işlemci:intel core i5-2430m 2.40ghz
ram:4gb
ekrankartı:geforce gt 520m 1gb
Mesaj otomatik birleştirildi: