Sistemim CS GO oynatır mı?

Burakaydınn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar cs go oynamak istiyorum sistemim:
İ3 3210 3.20 ghz
4gb ram
Hd graphics 2500 1700mb
Cs de birkaç fps ayarından sonra 45 50 fps alabilirmiyim

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Oynarsın da oyun hile go olmuş resmen her oyunda hile geliyor bıraktım hemen oyunu. Bedava yaptılar hileler çoğaldı. Adamlar seni görüyor resmen. Aimbot da cabası.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,872
Oynanır low 720p'de. Rahatına bak.

Oynarsın da oyun hile go olmuş resmen her oyunda hile geliyor bıraktım hemen oyunu. Bedava yaptılar hileler çoğaldı. Adamlar seni görüyor resmen. Aimbot da cabası.
Önceki CS-GO gibi değil zaten ama VAC'lı sunucular nasıl tespit etmiyor? Bırak kendisi denesin. ;)

Son düzenleyen moderatör:

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Oynanır low 720p'de. Rahatına bak.

Önceki CS-GO gibi değil zaten ama VAC'lı sunucular nasıl tespit etmiyor? Her şeye çok eleştiri yapıyorsun son zamanlarda. Bırak kendisi denesin. ;)
Öyle ama csgo pubg bunlar hep hile doldu ve hileler temizleneceğine daha da artıyor ne biliyim cod battlefield bu oyunlarda neden hile yok çıksa bile çok nadir adamlar hem işini yapıyor biraz oyun fiyatının yüksek olmasının avantajıda var..

Son düzenleyen moderatör:

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,872
Öyle ama csgo pubg bunlar hep hile doldu ve hileler temizleneceğine daha da artıyor ne biliyim cod battlefield bu oyunlarda neden hile yok çıksa bile çok nadir adamlar hem işini yapıyor biraz oyun fiyatının yüksek olmasının avantajıda var..
Doğru söylüyorsun aslında ama VAC nasıl tespit etmiyor onu anlamıyorum. Büyük ihtimalle açığını kullanarak VAC'ı bypass ediyorlar gibime geliyor.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Her oyunda hile nasıl geliyor? Prime değilsen gelmesi çok doğal ben önceden aldığım için herkes prime geliyor 20-30 maçta hiç hile gelmedi karşıma veya takımıma. O kimsenin ban yemediği, hilelerin uçuştuğu CS:GO artık yok şimdi hile açarsan istediğin kadar belli etme 1 hafta bile geçmeden ban yersin.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Oynatır.Prime değilsen hile gelir.70 TL'yi ver,al hilesiz oyunu.

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Csgo denen oyun en çok hile oyuncu barındıran oyundur prime üyelikle felan alakası yok eskiden alt ranklarda çok olurdu yükseldikçe azalırdı global ranklarda bile hileyle karşılaştım emek vermişsin yükselmişsin hile çıkıyor bütün emekler boşa insanı oyundan soğutuyorlar ben hileler yüzünden bıraktım..

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,872
Csgo denen oyun en çok hile oyuncu barındıran oyundur prime üyelikle felan alakası yok eskiden alt ranklarda çok olurdu yükseldikçe azalırdı global ranklarda bile hileyle karşılaştım emek vermişsin yükselmişsin hile çıkıyor bütün emekler boşa insanı oyundan soğutuyorlar ben hileler yüzünden bıraktım..
Biraz alakalı ama dediğin doğru biraz. Büyük ihtimalle VAC'ın açığını kullanarak bir şekilde hile yapmaya başardılar. Eski ve ücretli CS:GO kesinlikle daha iyi idi şimdikinden. Ayrıca ücretsiz olması çok berbat bir durum. Aynı günde binlerce olumsuz yorum yapılmış.