Sistemim 64 Bit Desteklermi

LordOfChaoS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Benim pc windows vista

Pcmi windows 7 ultime 64 bit yapıcam

Desteklermi

fsdp2.jpg

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Yanlış görmüyorsam 32 bit yazıyor.Mümkün değil.
Belki de 64 bit sisteme 32 bit yüklemiş olabilirler diye düşünürsek, sen 64 bit dvd ni tak yüklemeye çalış.Sistemin gerçekten 32 bit ise yükleyemezsin zaten hata verir.

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yanlış görmüyorsam 32 bit yazıyor.Mümkün değil.
Belki de 64 bit sisteme 32 bit yüklemiş olabilirler diye düşünürsek, sen 64 bit dvd ni tak yüklemeye çalış.Sistemin gerçekten 32 bit ise yükleyemezsin zaten hata verir.

Arkadaşım 32bit yazan şuanda kurulu olan işletim sisteminin mimarisidir. Yalnış bilgilendirmeyelim kimseyi. @LordOfChaoS Evet 64bit kurabilirsin. Sistemin çok eski bir cihaza benzemiyor. Gönül rahatlığıyla indir kur.

LordOfChaoS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşll Çünkü cd aldım orjinal adam dedi olmassa

32 bitini veririm dedi değiştiririz dedi

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
İşlemcin destekliyor gözüküyor. Rahatlıkla yükleyebilirsiniz. :)

LordOfChaoS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağol Arkadaşlar reklam olmasın diğer forumlara konu açarıyorum yorum yazmıyor bu forum iyi kalba

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Destekler desteklemesine de şöyle bişey var. 3GB ramin var gerek yok + Ram kullanan autocad, 3Dmax, Photoshop vs tarzı şeyleri yüklüce kullanmıyorsan sana 64bit in getirisinden ziyade götürüsü olabilir.
Birçok program 64bit desteklemediğinden normalden daha kötü çalışır.
Bir ikincisi Sanırım cihazın Arçelik, en kıytırık dandik donanımı koymuşlardır 64bit driverlarını bulmak hayli zor olacaktır.

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Destekler desteklemesine de şöyle bişey var. 3GB ramin var gerek yok + Ram kullanan autocad, 3Dmax, Photoshop vs tarzı şeyleri yüklüce kullanmıyorsan sana 64bit in getirisinden ziyade götürüsü olabilir.
Birçok program 64bit desteklemediğinden normalden daha kötü çalışır.
Bir ikincisi Sanırım cihazın Arçelik, en kıytırık dandik donanımı koymuşlardır 64bit driverlarını bulmak hayli zor olacaktır.

Kusura bakmayın ama yine arkadaşlara yalnış bilgilendirmeler yapıyorsunuz. 64 bit sistemin hiçbir zaman götürüsü olmaz. Hala kulakdan dolma bilgilerle konuşuluyor. Aksine 32bit sistemin çalıştıramadığı programları 64bitlik sistemde açabilirsiniz. Örneğin Adobe ürünlerinden After Effects Cs5, Cs6, Premiere Cs6 3D yazılımlardan Maxon Cinema 4D R13 Müzik yazılımlarından Cubase5 ve Cubase6 ve daha benzeri bir çok profesyonel anlamda gereklilik isteyen programlar 64bit mimari ister. 32 bitte çalışıpta 64 Bitte çalışmayan program neredeyse hiç yoktur. 64 işletim sistemleri bütün açılardan daha üstündür. 32bit ile kıyaslayamazsınız. Değil 3 gb ram 512 Mb ram bile olsa 64bit' in götürüsü yoktur.

Ayrıca 64bit kullanıyor olsaydınız Sistem dosyalarının Hem x86 hemde x64 için ayrı klasörler oluşturduğunu ve ikisinide desteklediğini görecektiniz.

fshud.jpg

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bir siz biliyorsunuz zaten biz bişey bilemiyoruz.
2mev9cg.gif

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ama 64bit destekleyen bi sistemim varsada neden 32bit kurayımkii??.. Diyede insan soruyor kendi kendine @sebastiantr

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ama 64bit destekleyen bi sistemim varsada neden 32bit kurayımkii??.. Diyede insan soruyor kendi kendine @sebastiantr

Şuan Türkiye de 64bit desteklemeyen PC sayısı olukça az. Şuan şu foruma giren her 100 kişiden en az 80 tanesi 64bit destekler.
Kaçı 64bit kullanır? 20-30
Gerçekte kaçının ihtiyacı vardır 3-5

64bit kullanıyorum çünkü photshop da 20-30mb lık aynı anda 5-10 fotoğraf açıp işliyorum.
Hem ramimden tam verimi almak için hem de ramimi tamı tamamına kullanmak için 64bit kullanıyorum.

Ancak çıkıp 512mb ram sahibi adam 64bit kullanmalıdır?M
mantığı nedir bu adam ne kullacak? 3DMAX de kaplamamı yapacak movie maker da filmi yapacak?
2gb adam ne yapacak?
3gb?
32bit de zaten sana 3gb a full destek veriyor.

Benim gibi photoshop un dibine vuruyorsundur limitleri zorluyorsundur ve çok pimpiriklisindir photoshop un 64bitini indirir kurarsın belki %2-3 performans + sını bile ararsın.

Ancak boş işler peşinde de koşmanın anlamı yok elbette.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşım 32bit yazan şuanda kurulu olan işletim sisteminin mimarisidir. Yalnış bilgilendirmeyelim kimseyi. @LordOfChaoS Evet 64bit kurabilirsin. Sistemin çok eski bir cihaza benzemiyor. Gönül rahatlığıyla indir kur.

Haklısın.İşlemciye bakmadan 32bit e bakıp yorum yapınca yanlış yaptık.Aslında "Belki de 64 bit sisteme 32 bit yüklemiş olabilirler diye düşünürsek" derken işlemciyi kastedmek istemiştim.Neyse uzun lafın kısası hatalıyız özür diliyoruz..:flowers: