• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sisteme Windows 7 sürümü önerisi

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
Arkadaşlar hepiniz sistemimi biliyorsunuz ama söyleyeyim yinede :)

FX6300 4.1GHz
6GB DDR3
GT630

Arkadaşlar starter kurmak istiyorum fakat en fazla 3 gb ram destekliyor. Güzel önerirmisiniz en iyi performansı alacağım? Görsellik o kadar önemli değil.

Uefi Win 8.1 Final 64 Bit 9600 version ;)
Stabil mi stabil
Performanslı mı performanslı

FX6300 4.1GHz
6GB DDR3
GT630

Arkadaşlar starter kurmak istiyorum fakat en fazla 3 gb ram destekliyor. Güzel önerirmisiniz en iyi performansı alacağım? Görsellik o kadar önemli değil.
Win 8.1 Önerimdir.Ama Windows 7 kuracaksaniz Home Premium x64 :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 8.1 Embedded İndustry Pro En Stabili:)

Anakart Hangi model ki onun Ethernet bileşenini algılamıyor?
TF3200 model ethernet kartı kullanıyorum.Windows 8.1 için sürücüsü var ya win8beta diye. Onu yükleyince çöküyor. Bilgisayar masaüstü ve wifi yok. Anakart: GA-970A-UD3 rev3

Neden eski bir sistem istiyorsun?

TF3200 model ethernet kartı kullanıyorum.Windows 8.1 için sürücüsü var ya win8beta diye. Onu yükleyince çöküyor. Bilgisayar masaüstü ve wifi yok. Anakart: GA-970A-UD3 rev3
Normalde elle yüklemeyi öneririm.Ama bu durum için DriverBooster vs. Kullanabilirsiniz :)

FX6300 4.1GHz
6GB DDR3
GT630

SSD al artık 10 ya da 8.1 e geç.

Servises.msc den WLAN Özelliğini çalıştır. Wifi Kartı çalışacaktır.

Başıma gelmiştir.

Edit Wifi Kartı değil mi o?

Windows 10 için 4 GB Ram yeterli. Fazlası israf.

O sisteme SSD alırsanız Windows 10 kurabilirsiniz, ama şu an Windows 8.1 daha iyi bir seçenek gibi sanki.

o sisteme 7 kuramazsın 10 aşağısı olmaz ona ...
Windows 10 Enterprise | Microsoft Evaluation Center
Download Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation from Official Microsoft Download Center
Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir
Rufus - Create bootable USB drives the easy way
Ek Açıklama 2020-05-28 181127.png

SSD alabilirseniz alın ve Windows 8.1 ya da Windows 10'a geçiş yapın.