- Konuyu başlatan
Maksatim arkadaşlar ile eğlenmek yani herşeyi kötü yaparim ayarlardan zevk alabileceğim kadar olsun yeter yani dediğim gibi tek isteğim donmasın yoksa 20 fps de de oynarımeğer online oynıyacaksanız 10 15 fps bile zor
Maksatim arkadaşlar ile eğlenmek yani herşeyi kötü yaparim ayarlardan zevk alabileceğim kadar olsun yeter yani dediğim gibi tek isteğim donmasın yoksa 20 fps de de oynarımeğer online oynıyacaksanız 10 15 fps bile zor
sizi üzmek istemem ama arkadaşın dediği gibiGTA 5 i unutun
donma kesin olur hatta sürekli olur bakın ben 30fps alıyorum sürekli donuyorMaksatim arkadaşlar ile eğlenmek yani herşeyi kötü yaparim ayarlardan zevk alabileceğim kadar olsun yeter yani dediğim gibi tek isteğim donmasın yoksa 20 fps de de oynarım
evet oynarsınız herşeyi minuımum yaparsanız drop suz oynatır diye düşünüyorumO zaman cs rahat oynatır ama di mi
Ama 2+1 olan ram i 2+2 yaptım bide ssd taktım dediğim gibisiz dizüstü bilgisayarınızın modelini bi gönderebilirmisiniz
Çok teşekkürler ben yine bi şansımı denedim gta için en kötü silerim kaybedecek bisey yokevet oynarsınız herşeyi minuımum yaparsanız drop suz oynatır diye düşünüyorum
Kanka parasında değilim zaten biri samsung diğer hı level uyuşmazlık ihtimali yüksekeğer bilgisayarında çok ram dolmuyosa 6 gb ramde yeter 2 gb rami çıkarıp Hi-Level 4 Gb Ddr3 1066 Mhz Hı-level Sodımm (Hlv-sopc8500d3/4g) | Trendyol bunu takın sonra 2 gblik belleği satarsınız yani çok zarar deil