Sistem yükseltme hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Meinea4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meinea4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar iyi yaksamlar dilerim. Benim önceki sistemim şu şekilde
Anakart:wibtek z87 m pro
Ekran kartı : gtx 1060 6gb
Psu : corsair sertifikasız 600 watt
Ram : kingston güler x savage 8gb 1600 mhz
Islamcı: core i3 4130
Sistem bu şekildeydi. Ben bu sistemi upgrade ettim onlarda şu şekilde
Anakart : asus h81m-k
Islemci : core i5 4590
Diğer herşey aynı sadece bunları aldım sıfır olarak bana maliyeti 1200 lira oldu. Sizce bu sistem nasıl olmuş ve kaç sene daha idare eder bu sistem beni. Ben sadece oyun oynuyorum ve internette takiliyorum pc de yaptığım şey bunlar. Ben düşünüyorum bu sistem beni 4 veya 5 sene götürür. Şimdiden teşekkür ediyorum cevap veren arkadaşlarıma kardeşlerime.

Dentist23

Doçent
Reaksiyon puanı
165
Anakartı neden yenilediniz? Sadece işlemciyi yenileseydiniz yeterliydi. Sistem bu şekilde 1080p de 3-4 yıl sizi götürür.

Meinea4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu neden değiştirdim çünkü bios update 1 kere verilmiş sitesinde ve i5 4590 işlemciyi hiç görmedi anakart ondan değiştirmek zorunda kaldım.Sence sistem nasıl yaza doğru da 8gb ram'in yanına aynısından bir tane daha alacağım inşallah o şekilde bir daha upgrade ya da yeni bir sistem toplamayı düşünmüyorum.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Merhabalar arkadaşlar iyi yaksamlar dilerim. Benim önceki sistemim şu şekilde
Anakart:wibtek z87 m pro
Ekran kartı : gtx 1060 6gb
Psu : corsair sertifikasız 600 watt
Ram : kingston güler x savage 8gb 1600 mhz
Islamcı: core i3 4130
Sistem bu şekildeydi. Ben bu sistemi upgrade ettim onlarda şu şekilde
Anakart : asus h81m-k
Islemci : core i5 4590
Diğer herşey aynı sadece bunları aldım sıfır olarak bana maliyeti 1200 lira oldu. Sizce bu sistem nasıl olmuş ve kaç sene daha idare eder bu sistem beni. Ben sadece oyun oynuyorum ve internette takiliyorum pc de yaptığım şey bunlar. Ben düşünüyorum bu sistem beni 4 veya 5 sene götürür. Şimdiden teşekkür ediyorum cevap veren arkadaşlarıma kardeşlerime.
Merhaba;

Bu sisteme Upragede ederken anakartı 2400 Mhz alıp da rami de yükseltseydiniz iyi olurdu. :)

Bu sistem sizi 4 yıl götürecektir ama ileride anakartı ve rami yükseltmenizi öneririm.

Meinea4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki teşekkür ediyorum elimde fazla imkan olmadığı için kullandığım sistemi güncellemek istedim.