Sistem yenileme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zelenga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
bence gayet iyi. hatta fazla geciktirme çünkü dolar fırladı gitti..eğer alabilirsen ekran kartını da al derim.

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
sen bu donanımları uzaya çıkmak için roket olarak kullanacaksın galiba.:)

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ürünleri dün teslim aldım. Ancak planladığım gibi Hepsiburada.com 'dan değil :surprised:
Karfoshop.com 'un sürpriziyle biraz daha erken kavuşmuş oldum.
Açıklayayım:
İlk mesajımdaki ürünleri Pazar akşamı iki alışveriş sitesinden de sipariş ettim havale yoluyla ödeme seçeneğiyle tabii.(doların düşmesini bekliyordum ama olmadı :wassat:)
Dolar yükselirse Salı günü bankadan havale yaparak siparişlerimden birini onaylayacaktım..:sweatdrop:
Salı günü hepsiburada.com'a havale yapmayı düşünürken ürünler kapımıza kadar gelmişti bile. :stuart:
Karfoshop.com'un sistemindeki bir hata nedeniyle heralde ki Parayı Havale etmeden daha Pazar gecesinden siparişim onaylanmış ve pazartesi kargoya verilmiş..Bu ne sürat.MaşAllah..yakında bankaya gitmeyi düşünüyorum :D
Ayrıca sistemlerindeki arıza da bir bu değil sanırım. Siparişime kargo dahil olmasına rağmen(5ytl) yurtiçi kargo elemanları 9ytl talep ettiler. Biz de verdik madem kapıya kadar gelmiş geri çevirmeyeliim di mi :turned:
(sonradan karfoshop yetkilileriyle görüşmem üzerine havale tutarından düşmeme karar verdik 9 ytl :whistling:)
Ek olarak ürünleri koydukları kutu bohça gibi sarılmışa benziyordu.Üstelik üzerinde alıcı adresi de elle yazılmış :wassat:
Karfoshop.com e-ticarette daha çok yol almalı başarılı olmak için.

Sonuç olarak ilk mesajmda belirttiğim donanım ürünlerine
304 ytl+havale ücreti(bilinmiyor)+58 ytl (Vatan bilgisayar'dan 2gb ddr2 800mhz cl5)
sahip oldum...
Hayırlısı olsun :icon_:

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
haydi hayırlı olsun güle güle kullan. karfoshop'tan bende alışveriş yaptım. bazı şeyler son sistem olmasada yinede hizmetleri iyi. hiç yoktan büyük diye geçinen alışveriş sitelerinden daha ucuz ve ilgililer.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
sonuç iyi ucuza almışsın güle güle kullan

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
teşekkürler :)

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
...
Sonuç olarak ilk mesajmda belirttiğim donanım ürünlerine
304 ytl+havale ücreti(bilinmiyor)+58 ytl (Vatan bilgisayar'dan 2gb ddr2 800mhz cl5)
sahip oldum...
Garanti ile anlaşmaları varmış..havale ücreti ödemedim :stuart:

Toplam: 362 YTL :sweatdrop: