Sistem Yedeği Almak İle İlgili Acil Yardım

ByManisaLee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Lenovo G510 marka laptopum var. One Key Recovery ile sistem yedeği aldım geçen hafta fakat ben bu sistem yedeğini alıp yeni bir sistem yedeği almak istiyorum nasıl alıcam yardım edin amacım bilgisayarda iki tane sistem yedeği olup yer kaplamasını önlemek lütfen cok acil yardım edin işletim sistemim windows 8

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ne yapmaya çalıştığını anlamadım, iki yedek alıp yer kaplamasını önlemek ne demek

ByManisaLee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne yapmaya çalıştığını anlamadım, iki yedek alıp yer kaplamasını önlemek ne demek
Şimdi usta ben geçen hafta bir tane yedek almıştım 25 gb falan tuttu daha sonra ben program vs falan yükledim şimdi tekrar yedek almak istiyorum ama acaba önceki yedeğin üstüne mi yazılıyor yoksa ayrı ayrı iki tane yedek mi oluyor yani biri geçen haftaki yedek biri şimdiki yedek mi? eğer ayrı ayrı oluyorsa geçen haftaki yedeği silmek istiyorum durum bu

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
yedek dosyasını görebiliyor musun?
yeni bir yedek al üstüne yazıyorsa eskisi yok olur zaten yenisini oluşturuyorsa eskisini silersin yani üstünde düşündüğüne değmez
lenovo kullansam daha kesin bir cevap verirdim, üreticilerin yedek sistemlerini kullanmıyorum