Beytullah Berber0
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
Anladım. Maalesef ki işlemci değiştirme şansım yok laptop kullanıyorum.Benimki karşılamasına rağmen bazen kasıyor ve donuyor. Sizin yüklemenizi önermem. Yüklemek istiyorsanız daha iyi bir işlemci alıp, Windows 11 yükleyebilirsiniz.
Hdd yi ssd yle değiştirip deneyebilirsin.Selamlar,
Bilgisayarımda Windows 10 Pro yüklü Windows 11'e güncellemesi alır mı ya da ben manuel olarak yüleyebilir miyim?
PC Sistem Durumu Denetim uygulaması yüklenemeyeceğini gösteriyor.
Sistem Özelliklerim;
Ekli dosyayı görüntüle 165236
- İntel Core İ5 3320M 2.60GHz
- 8 GB RAM
- İntel HD Graphics 4000
- 320 GB HDD
- DirectX 12
Desteklemiyor yazıyor zaten ISO dosyasını indirdikten sonra appraiserres.dll dosyasını silersen sorun çıkartmadan yükleniyor bende tpm yok ve işlemcim de desteklemiyor ben o şekilde yaptım sıkıntı çıkartmadı desteklemediği halde yapmak istiyorsan bu şekilde oluyor ben Windows pek kullanmadığım için yükledim ama Windowsu çok kullanıyorsan bence yükleme zaten çok farkı yokSelamlar,
Bilgisayarımda Windows 10 Pro yüklü Windows 11'e güncellemesi alır mı ya da ben manuel olarak yüleyebilir miyim?
PC Sistem Durumu Denetim uygulaması yüklenemeyeceğini gösteriyor.
Sistem Özelliklerim;
Ekli dosyayı görüntüle 165236
- İntel Core İ5 3320M 2.60GHz
- 8 GB RAM
- İntel HD Graphics 4000
- 320 GB HDD
- DirectX 12
maalesef laptopun ssd'sini hiçbir sitede bulamadımHdd yi ssd yle değiştirip deneyebilirsin.
Tamamen yayınlandığında yükseltmeyi düşünüyorum bendehdd windows 10da kasmıyorsa 11de hiç kasmaz ssdyle 2 gb ramli pentium e5700 işlemcili bilgisayarda kasma yok sayılır sende deneyebilirsin 11 ama amacı yok şimdilik pek 11in gereksiz yani
Teşekkür ederim bunu deneyeceğim kararlı dürüm geldiğindeDesteklemiyor yazıyor zaten ISO dosyasını indirdikten sonra appraiserres.dll dosyasını silersen sorun çıkartmadan yükleniyor bende tpm yok ve işlemcim de desteklemiyor ben o şekilde yaptım sıkıntı çıkartmadı desteklemediği halde yapmak istiyorsan bu şekilde oluyor ben Windows pek kullanmadığım için yükledim ama Windowsu çok kullanıyorsan bence yükleme zaten çok farkı yok
Bu videoda dosyada düzenleme yapıyor ama düzenleme artık işe yaramıyor videodan farklı olarak o dosyayı silip aynı işlemleri yapacaksın
Anladım zaten dediğiniz gibi bilinçli olma durumu varTPM atlatılmış ISO'lar var yada bir iki dosya silip ISO ile kurulum yapabiliyorsun sen bakma o aracın sistem yetersiz demesine. 2GB ram ile kullanan arkadaşlarım var şuan da. En kötüsü 10 senelik sistemler. Microsoft'un bilinçli olarak yaptığı bir şey bu donanım satmak amaçları.