Sistem Ve Ağ Uzmanlığı

qwerty20

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Ben bilge adam sistem ve ağ uzmanlığı kursuna gitmek istiyorum.

Tavsiye eder misiniz bilge adamı biraz pahalı bunun yerine hangi firma olabilir.

Netron ?

Bu sertifakayı aldığımda bana bir + puan sağlar mı ??

qwerty20

Asistan
Reaksiyon puanı
0
53 kere okunmuş bir yorum yok ya töbe töbe :@

istbne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cunku yanlis forumdasin :))) cozumpark.com'a git. Sirf network isleri var orda.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bahsettiğin sertifika msce oluyor ama günümüzde herkeste bu belge var.
Bence yazılım bünyesinde belge alman daha yararlı olacaktır ve bu konuda kendini iyice eğit.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
:D arkdaşım kurumları bilmem ama askerdeyken bizim jandarmanın serverine baka bi asker vardı bilge adam çıkışl sistem ağ uzmanıydı eleman kafayı yemişti RDM ye bağlamıştı anlayacağın

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Ben bilgisayar muhendisligi yaninda microsoftun mcp, mcse, mcse, mcts 2008,mcitp enterprise administrator sinavlarini gectim ve bu unvanlara sahibim, bilge adami kotulemeyecegim, cozum park portalini incele, orada hakan uzuner var, beni tanimaz, o da bilge adamdan cikma bildigim kadariyla, onunda ilikide oldugu egitim firmasi mevcut, kariyer yapmak ve egitimden sonra sana destek olacak insanlar ariyorsan bilge adami degil, hakan hoca gibi insanlarin kurmus oldugu bilisim merkezlerini secmen gerekir. Sorularin varsa pm den yazarsan sana yardimci olmaya calisirim.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Herkeste yok bu belge, bilge adamda egitim gormekle alinmiyor bu belge, yetkili prometric sinav merkezlerinde soru havuzundan darkli sorularin bulundugu interaktif bir sinavdan geciyorsun ve Microsoft tasdikli belgeler alıyorsun, turkiyede firmalarin begenmedigi belgeyi ingiltere ve fransa kapis kapis kabul ediyor, ben bilgisayar mühendisliği diplomami gostermeme gerek kalmadan mcse ve mcitp ile egitmen olarak buyuk bir egitim firmasinda calisiyorum, kisacasi Türkiye guzel de, sosyal devlet olarak her insana deger vermeyi bilmiyor, ulkemizde herkese is olmaliydi,

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Herkeste yok bu belge, bilge adamda egitim gormekle alinmiyor bu belge, yetkili prometric sinav merkezlerinde soru havuzundan darkli sorularin bulundugu interaktif bir sinavdan geciyorsun ve Microsoft tasdikli belgeler alıyorsun, turkiyede firmalarin begenmedigi belgeyi ingiltere ve fransa kapis kapis kabul ediyor, ben bilgisayar mühendisliği diplomami gostermeme gerek kalmadan mcse ve mcitp ile egitmen olarak buyuk bir egitim firmasinda calisiyorum, kisacasi Türkiye guzel de, sosyal devlet olarak her insana deger vermeyi bilmiyor, ulkemizde herkese is olmaliydi,
internette çıkmış sorular paylaşılıyor ve insanlar soruları ezberleyerek sınava giriyorlar. çünkü bür sınav merkezi kurmuş ve yeni eleman yetişene kadar yönetmiştim. maalesef bizde insanlarlar bilgileriyle değilde kısa yoldan birşeylerlere ulaşmayı planladıkları için bu yolu tercih ediyorlar. herşeyi olmasada o sertifikanın gerektirdiği kadar birşeyler bilse insanlar birşey demiyeceğim ama, daha bir işletim sistem kurmayı bilmeyen adamda tüm microsoft sertifikaları cisco sertifikaları bulunmasıi işi hakkıyla yapmak isteyen sertifikalılarında adının kirlenmesine neden oluyor.

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Çözümpark en doğru yer dicem ama bilgeadam gayet iyi bende Ordan Web tasarımı sertifikası aldım.Uzmanlaşdığım alan Adobe Web Premium,Sharepoint,Joomla,Frontpage vb..

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION][/MENTION]
internette çıkmış sorular paylaşılıyor ve insanlar soruları ezberleyerek sınava giriyorlar. çünkü bür sınav merkezi kurmuş ve yeni eleman yetişene kadar yönetmiştim. maalesef bizde insanlarlar bilgileriyle değilde kısa yoldan birşeylerlere ulaşmayı planladıkları için bu yolu tercih ediyorlar. herşeyi olmasada o sertifikanın gerektirdiği kadar birşeyler bilse insanlar birşey demiyeceğim ama, daha bir işletim sistem kurmayı bilmeyen adamda tüm microsoft sertifikaları cisco sertifikaları bulunmasıi işi hakkıyla yapmak isteyen sertifikalılarında adının kirlenmesine neden oluyor.

Cok haklisin hocam. Bilge adamdaki bazi hocalarin da zaman ve paradan tasarruf etmek icin soru ezberleme yontemine basvurdugunu biliyorum. Adam 2000 server uzerinden aldigi microsoft sertifikasiyla. Windows server 2003 egitimi veriyor.

semihcanaltan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Ben bilge adam sistem ve ağ uzmanlığı kursuna gitmek istiyorum.

Tavsiye eder misiniz bilge adamı biraz pahalı bunun yerine hangi firma olabilir.

Netron ?

Bu sertifakayı aldığımda bana bir + puan sağlar mı ??

sana bilişim eğitim merkezini öneriyorum. suanda kariyer kart var 1 yıllık ya da 2 yıllık alabiliyosun ve istediğin tüm eğitimlerden yararlanabiliyosun . bu avantajı kacırma bence.