Öncelikle sa arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum (önceden biliyordum da kısmet bugüneymiş  )
)
Benim 4 yıllık emektar bilgisayarın bana yetmediğini anlayınca yeni bir sistem toplamaya karar verdim. Ancak bilgim o kadar yeterli değil, bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum
 yeni bir sistem toplamaya karar verdim. Ancak bilgim o kadar yeterli değil, bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum  Yeni nesil tüm oyunları oynatacak bir GAME MASTER istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
 Yeni nesil tüm oyunları oynatacak bir GAME MASTER istiyorum yardımlarınızı bekliyorum 
İşletim sistemi bu (captaingreen teşekkürler )
)

bu pcnin sorunlarını (uyumsuzluk) vb ve eksiklerini sölerseniz sevinirim.
bütçe 2200 TLdir.
(dip not: monitor falan dahil değildir sadece kasa ayrıca overclock vb yapmayacagım raid maid bilmiyorum )
)

)
)Benim 4 yıllık emektar bilgisayarın bana yetmediğini anlayınca
 yeni bir sistem toplamaya karar verdim. Ancak bilgim o kadar yeterli değil, bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum
 yeni bir sistem toplamaya karar verdim. Ancak bilgim o kadar yeterli değil, bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum  Yeni nesil tüm oyunları oynatacak bir GAME MASTER istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
 Yeni nesil tüm oyunları oynatacak bir GAME MASTER istiyorum yardımlarınızı bekliyorum 
İşletim sistemi bu (captaingreen teşekkürler
 )
)
		Kod:

ANAKART:GIGABYTE GA-X48-DQ6 X48 / SOKET 775 ANAKART 303 TL
   -------------------------------------------------------------------------------------
   RAM: KINGSTON HYPERX 4GB 800MHz DDR2 Non-ECC CL5 (5-5-5-15) DIMM KHX6400D2K2/4G 156TL
   -------------------------------------------------------------------------------------
   EKRAN KARTI: HIS HD4890 Turbo GDDR5 1GB 256Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı 419 TL 
   GÜÇ KAYNAĞI: 650 WATT TOUGHPOWER QFAN GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU) 224 TL
   DVD WRİTER: LG 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI SİYAH 50TL
   HARDDİSK: SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK 152 TL
   KASA: THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR+ PENCERELİ FULL TOWER SİYAH KASA 418 TL
   İŞLEMCİ: CORE2 QUAD Q9400 2.66GHZ 6MB CACHE 1333FSB 45NM İŞLEMCI 400 TL
   Toplam:  2122 TLbu pcnin sorunlarını (uyumsuzluk) vb ve eksiklerini sölerseniz sevinirim.
bütçe 2200 TLdir.
(dip not: monitor falan dahil değildir sadece kasa ayrıca overclock vb yapmayacagım raid maid bilmiyorum
 )
)