Öncelikle sa arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum (önceden biliyordum da kısmet bugüneymiş
)
Benim 4 yıllık emektar bilgisayarın bana yetmediğini anlayınca
yeni bir sistem toplamaya karar verdim. Ancak bilgim o kadar yeterli değil, bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum
Yeni nesil tüm oyunları oynatacak bir GAME MASTER istiyorum yardımlarınızı bekliyorum 
İşletim sistemi bu (captaingreen teşekkürler
)
bu pcnin sorunlarını (uyumsuzluk) vb ve eksiklerini sölerseniz sevinirim.
bütçe 2200 TLdir.
(dip not: monitor falan dahil değildir sadece kasa ayrıca overclock vb yapmayacagım raid maid bilmiyorum
)

Benim 4 yıllık emektar bilgisayarın bana yetmediğini anlayınca

İşletim sistemi bu (captaingreen teşekkürler

Kod:
ANAKART:GIGABYTE GA-X48-DQ6 X48 / SOKET 775 ANAKART 303 TL
-------------------------------------------------------------------------------------
RAM: KINGSTON HYPERX 4GB 800MHz DDR2 Non-ECC CL5 (5-5-5-15) DIMM KHX6400D2K2/4G 156TL
-------------------------------------------------------------------------------------
EKRAN KARTI: HIS HD4890 Turbo GDDR5 1GB 256Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı 419 TL
GÜÇ KAYNAĞI: 650 WATT TOUGHPOWER QFAN GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU) 224 TL
DVD WRİTER: LG 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI SİYAH 50TL
HARDDİSK: SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK 152 TL
KASA: THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR+ PENCERELİ FULL TOWER SİYAH KASA 418 TL
İŞLEMCİ: CORE2 QUAD Q9400 2.66GHZ 6MB CACHE 1333FSB 45NM İŞLEMCI 400 TL
Toplam: 2122 TL
bu pcnin sorunlarını (uyumsuzluk) vb ve eksiklerini sölerseniz sevinirim.
bütçe 2200 TLdir.
(dip not: monitor falan dahil değildir sadece kasa ayrıca overclock vb yapmayacagım raid maid bilmiyorum