darkos2025
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Öncelikler herkeze selamlar ,
Elimde eski bir sistem var bu sistemden en son çıkan oyunları vb. oynatmasını beklemiyorum amacım csgo - lol gibi oyunlarda güzel bir fps birde belki pubg oynatması
ileriye dönük bir upgrade yapabilecek bütçem yok. o yüzden bana sat şunu topla bunu topla diye tavsiyede bulunacak arkadaşlar var ise lütfen tavsiyede bulunmasınlar.
Sistemim şu şekilde
Anakart : asus p8h61/usb3 r2.0
İşlemci : İntel i3 3210
Ram : 8 gb ddr3 1333
Ekran kartı : başına birşeyler geldi şuan için yok
PSU : CM ELİTE 350W
öncelikle ekran kartı olarak gtx 750 ti düşündüm ama psu besleyebilir mi yada dar boğaz olurmu bilemediğim için sizlere danışmak istedim
bütçemiz max 500-600 lira civarı
elimizdekinler bunlar amacımız günü kurtarıp sistemi hayata döndürmek çok fazla para harcamadan birşeyler yapmak
önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
Elimde eski bir sistem var bu sistemden en son çıkan oyunları vb. oynatmasını beklemiyorum amacım csgo - lol gibi oyunlarda güzel bir fps birde belki pubg oynatması
ileriye dönük bir upgrade yapabilecek bütçem yok. o yüzden bana sat şunu topla bunu topla diye tavsiyede bulunacak arkadaşlar var ise lütfen tavsiyede bulunmasınlar.
Sistemim şu şekilde
Anakart : asus p8h61/usb3 r2.0
İşlemci : İntel i3 3210
Ram : 8 gb ddr3 1333
Ekran kartı : başına birşeyler geldi şuan için yok
PSU : CM ELİTE 350W
öncelikle ekran kartı olarak gtx 750 ti düşündüm ama psu besleyebilir mi yada dar boğaz olurmu bilemediğim için sizlere danışmak istedim
bütçemiz max 500-600 lira civarı
elimizdekinler bunlar amacımız günü kurtarıp sistemi hayata döndürmek çok fazla para harcamadan birşeyler yapmak
önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.