Merhabalar,
Bir deneyimimi paylaşmak istedim...
Opensuse 11.2-KDE4 kullanıyorum...
Root dizinine ayırdığım alan 20gb kadar,disklerimin boyutlarını kontorl ederken hiç bakmam root dizinine ama 1gb boşluk kaldığı gözüma çarptı...
kdesu dolphin komutuyla gereken yetkileri aldıktan sonra;
/tmp/kde-kullanıcıadım dizinine bir daldım ki ta 11.2yi ilk kurduğumda izlediğim 1408 isimli film 1408.tmp adıyla durmakta...farklı isimlendirmelerle star trek voyoger serisi
kio_thumbnail***** gibi isimlerde klasörlerde dolphinin filmlerden vs önizlemeleri...
tüm kio_thumbnail klasörleri ve kde-kullanıcıadımdaki film-resim olarak ne kadar önizleme dosyası varsa sildim...
şimdi root dizinim 8gb civarında...
ve sistemim gayette güzel çalışıyor...
bu olayla ilgili uygulama önerecek varsa sevinirim...
bilginize...:devil2:
Bir deneyimimi paylaşmak istedim...
Opensuse 11.2-KDE4 kullanıyorum...
Root dizinine ayırdığım alan 20gb kadar,disklerimin boyutlarını kontorl ederken hiç bakmam root dizinine ama 1gb boşluk kaldığı gözüma çarptı...
kdesu dolphin komutuyla gereken yetkileri aldıktan sonra;
/tmp/kde-kullanıcıadım dizinine bir daldım ki ta 11.2yi ilk kurduğumda izlediğim 1408 isimli film 1408.tmp adıyla durmakta...farklı isimlendirmelerle star trek voyoger serisi
kio_thumbnail***** gibi isimlerde klasörlerde dolphinin filmlerden vs önizlemeleri...
tüm kio_thumbnail klasörleri ve kde-kullanıcıadımdaki film-resim olarak ne kadar önizleme dosyası varsa sildim...
şimdi root dizinim 8gb civarında...
ve sistemim gayette güzel çalışıyor...
bu olayla ilgili uygulama önerecek varsa sevinirim...
bilginize...:devil2: