Ozai
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba, inventus üzerinden resimdeki sistemi toplamayı düşünüyorum. Tüm önerilere açığım teşekkürler.
10.500-11.000Maksimum bütçeniz nedir hocam?
10.700tl ama taksit yaptırırsan fiyat artıyorHocam orda 11900 TL yazıyor? Ben mi yanlış gördüm?
Samsung cfg73 144HZ 1080pHocam monitörünüzün modelini atar mısınız ona göre sistem dizeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 53127
SSD'yi 256 GB'lık modeli yapıp ucuzlatabilirsiniz.
Ama ilk baş yukarıdaki sorumun cevabını verirseniz sevinirim ona göre toplayayım.
Hocam bu sistemi nereden topladınız bu arada?Hocam monitörünüzün modelini atar mısınız ona göre sistem dizeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 53127
SSD'yi 256 GB'lık modeli yapıp ucuzlatabilirsiniz.
Ama ilk baş yukarıdaki sorumun cevabını verirseniz sevinirim ona göre toplayayım.
RAMler 200 TL daha pahalı hocam.Yukarıda önerilen sistem iyi ama birkaç parça değişirse daha iyi olur.
Belleklerin 200 TL pahalı olmasının nedeni bir 200 MHz daha fazla, ikincisi ise 2x8 16 modül olmasına rağmen 4 tane RAM slotu veriyor RGB aydınlatma şöleni için. Gold sertifika, tam modüler ve Seasonic marka PSU aradaki farka değer bence. Kasa için çok fark etmez ben bu ürünü çok beğendiğim için öneriyorum.www.Sinerji.gen.tr sitesinden.
---- Mesajlar birleştirildi ----
RAMler 200 TL daha pahalı hocam.
PSU'da 200 TL daha fazla.
Kasada 100 TL bütçesini aşar.
O temel hız. Boost ile 3200 hatta 2. nesil Ryzenlerde anakarta göre 3466 Mhz de alırsın.Ryzen 7 2700X zaten 2933 MHz destekliyor gereksiz bence.
DDR5 çıkıp anakartlarda yaygınlaşana kadar daha çok zaman geçer merak etme.Bence gereksiz ama yani. DDR5'e geçicez zaten.